Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

LUKA MODRİC’TEN MİLLİ MAÇ ÖNCESİ ACIKLAMA !

Bugün Uefa Avrupa Şampiyonası

Bugün Uefa Avrupa Şampiyonası 2024 Grup mücadelesinde Milli takımımız Hırvatistan deplasmanı’na konuk olacak.Maç Türkiye saati ile 21.45’de Opus Arenada oynanacak.

Hırvatistan Milli takımı oyuncusu olan tecrübeli oyuncu Luka Modric basın açıklamasında bulundu. Kendi performansı ve takım arkadaşı Arda Güler hakkında konuştu deneyimli futbolcu yapmış olduğu basın açıklamasında .

 

 

Takım  arkadaşı Arda Güler ve kendi performansı hakkında konuşan Modric ; ”Benim için bu yeni bir durum, ben hep oynamak istiyorum, kenarda oturmak istemiyorum. Fiziksel ve mental olarak iyi durumdayım. Bu her oyuncu için normal bir süreç, benim için iyi olacak mı ileride göreceğiz.” İfadelerini kullandı.

 

BIRAKIN ARDA GÜLER , ARDA GÜLER OLSUN

”Arda harika bir çocuk, çok yetenekli bir oyuncu. Onu çok parlak bir gelecek bekliyor. Real Madrid taraftarına büyük sevinçler yaşatacağına eminim. Maalesef yaşadığı sakatlık nedeniyle henüz bu yeteneğini ortaya koyma fırsatı bulamadı. Eminim önünde harika bir gelecek var. Bırakın Arda Güler, Arda Güler olsun. Onu kimseyle kıyaslamaya gerek yok. Eminim kalitesini gösterecek ve büyük bir kariyeri olacak. Baskı altında olmasına gerek yok.” ifadelerini kullandı tecrübeli futbolcu.