Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Okan Buruk’tan Manchester United Maçı Açıklaması !

Galatasaray teknik direktörü Okan

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Galatasaray’ın yarın akşam oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi 5. hafta grup mücadelesinde, Manchester United maçı hakkında açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk’un Açıklamaları

” Hedefimiz gruptan çıkmak. Manchester United ilk maça göre değişti, gelişti. Ligde son 6 maçın 5’ini kazandılar. Kadro olarak da daha iyi duruma geldiler. Biz de kendi oyunumuzu geliştirme anlamında son hafta iyi bir oyun oynadık. Çok iyi bir takımla oynayacağız. Bundan öncesi maçlar kazanamadık ama bu kez taraftarımızın önünde iyi oyunla kazanmak istiyoruz. Gruptan çıkmak adına çok önemli bir maç. Bu maçı kazandığımızda Avrupa’yı garantilemiş olacağız. Maddi ve manevi anlamda bizim için önemli bir karşılaşma.” dedi.

Galatasaray’ı Daha Büyük Rekabetlere Taşıyacak

” Sahaya çıkacak oyuncularımız ellerinden gelenin en iyisini yapacak. Bundan şüphemiz yok. Oyuncularımızın performansı yukarı doğru gidiyor ve bu da beni sevindiriyor. Rekabet, Galatasaray’ı daha büyük başarılara taşıyacak.” sözlerini sarf etti.

Maça Hazır Şekilde Çıkacağız

” Başakşehir’deki hikaye farklı, Galatasaray’daki hikaye farklı. Transfer Türkiye’de son güne kadar kalabiliyor. Bu sene ayrıca erken başladık. Adaptasyon zaman alıyor. Bu yazı güçlü bir şekilde geçtik. Hem Şampiyonlar Ligindeyiz, hem de lig de iyi bir yerdeyiz. Önemli olan oyuncuların performansını yukarı çekmek. Bu da iyi şekilde gidiyor. Manchester United maçında kazanmak için her şeyi yapacağız. Kazanmak için planlarımız var. Rakibe zorluk çıkarabilmek için oyuncu ve planlarınız oluyor. Bunları oyuncularımıza göstereceğiz ve maça hazır şekilde çıkacağız.” dedi.

Kendi Oyunumuzu Ortaya Koyacağız

” Rasmus Hojlund ve Antony Martial çok iyi oyuncular. Kim oynarsa oynasın, yüksek performans göstereceklerdir. Bireysel hazırlığımız yok. Biz kendi oyununuzu ortaya koyacağız. Bireysel önlem alamayacağız.” dedi.