Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MNU Teknik Direktörü Erig ten Hag’tan Sakatlanan Oyuncular Açıklaması

Manchester United teknik direktörü

Manchester United teknik direktörü Erig ten Hag, Galatasaray maçında oynayıp oynamaması beklenen sakatlığı bulunan Rasmus Höjlund ve Antony hakkında açıklamalarda bulundu.

Erig Ten Hag’ın Açıklamaları;

Manchester United teknik direkötrü Erig Ten Hag, ” İyi bir gelişim gösterdik, daha istikrarlıyız ve maçlar kazanıyoruz. Onlara karşı oynadığımız ilk maça kıyasıyla büyük bir fark var.

Bu atmosferleri nasıl yöneteceğimizi biliyoruz. Bunun geçen sezon Bercelona’da gösterdik. Kendine güvenen bir takım göreceğimizden eminim.

Yarın düşmanca bir atmosfer olacaktır. Ama Galatasaray stadının atmosferinden korkmuyoruz. Bunu lehimize çevirip, Maçı kazanmalıyız. Manchester United, çok büyük bir takım.”

Kafamızın içinde sakin kamalı, çok duygusal olmalıyız. Durumu kontrol etmeliyiz. Onlara ya da hakeme hiçbir şey vermemeliyiz. Kendi oyunumuzu oynamalıyız.” iafadelerini kullandı.

UEFA Şampiyonlar Ligi 5. hafta grup mücadelesinde temsilcmiz Galatasaray yarın akşam RAMS Park‘ta Manchester United’i konuk edecek. Mücadele 20.45‘de başlayacak ve EXXEN ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.