Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Servet Çetin Trabzonspor Maçını Değerlendirdi

Trendyol Süper Lig’in 13.

Trendyol Süper Lig’in 13. hafta kapanış maçında Sivasspor – Trabzonspor’u konuk etti. Maç 3-3 beraberlik ile sonuçlandı. Mücadeleden sonra Sivasspor teknik direktörü Servet Çetin yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Servet Çetin’in Değerlendirmesi

” İti Futbol oynadık, maçı kazanacak pozisyonları da bulduk. Özellikle maçın son bölümünde, direkten dönen ve Rei Manaj’ın kaçırmış olduğu bir pozisyon vardı. Bunları atmış olsaydık, galip olarak ayrılacaktık.” dedi.

İç sahada kazanamadıklarını söyleyen Servet Çetin şu cümleleri kaydetti;

” Yine içeride kazanamadığımız bir maç oldu, bu da biraz canımızı sıktı. İyi bir futbol var ama 3 puanı alamadık, bunun için üzgünüz, oyuncuları tebrik ediyorum. Basit goller yedik ama onun dışında iyi bir mücadele vardı. Trabzonspor son haftaların formda takımı, Abdullah hoca geldikten sonra daha derli toplu futbol oynuyorlar, takım savunmasını daha iyi yapıyor. Zor bir maç olacağı zaten kesindi, ama biz gerçekten iyi bir futbol oynadık sadece sonuca yansıtmadık.”

Hakemle Alakalı açıklamasında ;

” Artık hakemler hakkında ne söylersek boş, iyi de yönetse kötü de yönetse biz aldığımız puana bakıyoruz.

Trabzonspor’un 3. golündeki ofsayt kararının geç verildiğini söyleyen Çetin;

” Geç karar veriyorlar, VAR’dan izliyorlar, geç karar veriyorlar o arada bizde ofsayttır diyerek oyuncu değişikliği yaptık. Belki golü verselerdi farklı oyuncu alacaktık. Onların gecikmelerinden dolayı biz ofsayt olduğunu düşündük. Bu kadar uzun sürede karar verilmesi bazen insanda şüpheler oluşturuyor. Biz buna bahane bulmuyoruz, bu maçı kazanmamız lazımdı. O pozisyonları bulduk değerlendirmemiz gerekiyordu. Hakeme de suç bulmayacağım. Bazı pozisyonlarda taktir haklarını Trabzonspor tarafına kullandı. Bende zaten saha kenarında kart görmeyi göze alarak birkaç kez bağırdım. Ama bu maçta hakeme bahane bulmayacağım.” dedi