Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fatih Karagümrük Başkanı Fenerbahçe Maçını Değerlendirdi!

Trendyol Süper Lig’de 13.

Trendyol Süper Lig’de 13. haftada Fenerbahçe, Fatih Karagümrük’ü konuk etti. Mücadeleyi Fenerbahçe 2-1’lik skorla kazandı ve Süper Lig’de Liderlik koltuğuna oturdu. Mücadeleden sonra Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma mücadeleyi değerlendirdi.

Fenerbahçe – Fatih Karagümrük mücadelesinden sonra Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma mücadele hakkında açıklamalarda bulundu.

Süleyman Hurma Açıklamasında, ” Açıklamayı bu hakemi oraya çıkaranlar yapmalı! Benden açıklama bekleyenlere sesleniyorum; ahlakla ilgisi olmayanlara benim sesim ulaşsaydı, 35 senedir bir şeyler düzelirdi. Bence açıklamayı bu hakemi oraya çıkaranlar yapmalı.” dedi.

Beyaz TV’nin, Süleyman Hurma’ya sorusu, ” Galatasaray, VAR kayıtlarının açıklamasını istiyor. Ne diyeceksiniz? ” sorusuna Süleyman Hurmanın cevabı;

” Galatasaray, bizim üzerimizden prim yapmaya çalışıyor. Yayına bağlanırsam, 1 Milyon TL ceza alırım. Sakinleşmek istiyorum, iyi değilim. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin benimle ve bizimle problemi var. Konya maçını hatırlayın, o hakem penaltımızı vermedi. Ancak sonrasında Gaziantep maçını yönetti. Kadın takımımıza, Gaziantep ALG maçında bile skandal kararlar verdiler, bizi ezdiler.” sözlerini sarf etti.