Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ali Koç’tan Engin ve Dilan Polat Açıklaması !

Trendyol Süper Lig ekiplerinden

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe kulü’nün başkanı Ali Koç, Engin ve Dilan Polat’a ait olan şirketlerin Fenerbahçe Spor kulübü ile olan sponsorluk anlaşmalarına ilişkin, Gazeteci olan Murat Ağırel’e açıklamalarda bulundu.

Ali Koç’un Açıklamaları

” Dilan Polat markası ile kadın voleybol takımı tayt arkası sponsorluğu için 21.07.2023 tarihinde sözleşme imzalanmıştır. Akabinde Engin Polat For Men markası ile erkek voleybol takımının forma kol sponsorluğu için 24.08.2023 tarihinde sözleşme imzalanmıştır. Tüm görüşmeler şirketin yetkili ajansı aracılığı ile gerçekleştirildi. İlave olarak Engin Polat For Men markası için 2023/24 sezonunda Ülker Stadyumu’nda maç başı 1 dakikalık LED reklam kullanımına imkan veren bir reklam sözleşmesi, Dilan Polat için bir adet 2023/24 sezonu futbol loca kullanım sözleşmesi mevcut.” açıklamasında bulundu.

Ardından Hiçbir Reklam Faaliyeti Gerçekleştirilmedi

” Sözleşme kişilerin gözaltına alınmasından sonra yeniden değerlendirilmiş ve 3.11.2023 tarihinde ihtarname gönderilerek sözleşmenin askıya alındığını ve idari makamlar tarafından yapılacak herhangi bir tebliğe kadar da sözleşmenin askıda kalacağı belirtilmiştir. Ardından hiçbir raklam faaliyeti gerçekleştirilmedi.” dedi.