Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emre Belözoğlu Mücadeleyi Değerlendirdi

Trendyol Süper Lig’de 13.haftada

Trendyol Süper Lig’de 13.haftada MKE Ankaragücü konuk olduğu Gaziantep FK’yı 1-0 mağlup etmeyi başardı.Mücadelenin ardından basın toplantısında açıklamalarda bulunan MKE Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu ” Bizim için önemli bir galibiyet oldu.” dedi.

Trenyol Süper Lig’de 13.haftada onuk olduğu Gaziantep FK deplasmanında 1-0 mücadeleyi kazanan MKE Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu mücadeleden sonra basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Emre Bölezoğlu’nun Açıklamaları

” Bizim için önemli bir galibiyet oldu. Son hafta mağlubiyetlerin oyuncuların üzerinde bir etkisi olmuştu. Bir nevi özür ve kendimizi affettirme maçı gibi oldu. Oyuncularım elinden gelen her şeyi yapmaya çalışıyorlar. Bugün de ne gösterdiysek her şeyi yaptılar. Rakibimiz iyi bir savunmaya sahip. Onu geçmek kolay değildi. Sumidica hoca ile birlikte 20. iç saha maçında şlk defa yenildiler bildiğim kadarıyla. Bu galibiyetleri sürekli hale getirmek istiyoruz. Oyuna giren oyunun içinde olan bir takım istiyoruz. Büyük acı yaşamış Gaziantep ve Gaziantep halkını onların acısını paylaştığımı söyleyerek, tebrik ederim. Beşiktaş maçına konsante olmuş bir şekilde yolumuza devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.