Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Brezilya – Arjantin Maçında Büyük Kavga !

2026 Dünya Kupası Eleme

2026 Dünya Kupası Eleme mücadelesinde Güney Amerika grubunda Brezilya – Arjantin‘i konuk etti. Mücadele Maracana stadında oynandı .

Maracana stadı’nda Polis Arjantin’li taraftarlara cobla müdahele etti. Stadyum‘da tansiyon bir an düştü ve gerilim yükseldi. Polis’in Arjantin’li taraftarlara cob ile saldırması sonucu Arjantin file bekçisi Emiliano Martinez sinirlerine hakim olamadı ve Polise müdahele etmeye kalktı, bu görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

Bu olayların ardından Arjantin Milli takım kaptanı Lionel Messi, takımını soyunma odasına çekti ve kısa bir süre sonra oyuncular tekrar sahaya döndü.

Arjantin takım kaptanı Lionel Messi, takımını soyunma odasına götüreceği zaman Brezilya Milli takımındaki, Real Madrid‘in yıldızı Rodrygo, Messi ile tartıştı. Alınan bilgilere göre Rodrygo, Messi’ye ‘ Korkaklar’ dedi ve Messi bunun üzerine  ‘ Korkak olduğumuz için mi dünya şampiyonuyuz, kapa çeneni ‘ dedi ve takımını soyunma odasına çekti.

Mücadelenin Ardından Sosyal Medya Hesabından Açıklama Yapan Messi

” Bu takım tarih yazmaya devam ediyor. Ancak şunu da belirtmek gerekiyor, Brezilyalıların Arjantinlilere uyguladığı baskı devam ediyor. Bu kabul edilemez, çılgınlık! Bu derhal sona ermeli. İnsanlara nasıl vurduklarını gördük. Soyunma odasına gittik çünkü her şeyi sakinleştirmenin en iyi yolu buydu, bir trajedi olabilirdi.” dedi.