Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galler – Türkiye Maçı Sonrası Montella’dan Açıklamalar!

2024 UEFA Avrupa Şampiyonası

2024 UEFA Avrupa Şampiyonası grup mücadeleleri  dün akşam oynanan maçlardan sonra sona erdi.  A Milli Takım son maçında Galler’e konuk oldu. Mücadele 1-1’lik skorla sona erdi. Bu sonuçun ardından A Milli Takım Gruptan lider olarak çıkmayı başardı.

Mücadelenin ardından basın toplantısında Montella,” Birincilik ve lider döndüğümüz için çok mutluyuz. Sizin tarafınızdan takıma çok fazla iltifatlar yağdı. Takıma ne kadar güvendiğimiz apaçık ortada. Zorlu bir maç olacağını biliyorduk. İlk yarıda daha fazlasını yapabilirdik. En önemlisi geldiğimden beri ikinci yarılarda reaksiyon göstermemiz. Sahada daha fazla ağırlığımızı koymaya başladık. Bu tür reaksiyonları göstermek bizim için önemli. Mutluyum. Berabere kalıp lider bitirdiğimiz mutluyuz. Bu bizim için çok önemli.” dedi.

Hakemlerle İlgili Konuşmaya Gerek Yok

” Ben hiçbir zaman hakemlerle alakalı yorum yapmam. Dışarıdan yargılamak kolay oluyor. İsteyerek bir takımı öne çıkarmış gibi görünse de öyle olduğunu düşünmüyorum. Bazı pozisyonlarda farklı açılarla yorumlayıp karar verdi. Hakemlerle ilgili konuşmaya gerek yok. Büyük hatalar yaptığını da düşünmüyorum.” iafadelerini kullandı.

Nekadar İyi Kaleci Olduğunu Gösterdi

” Açıkçası çok genç bir kaleci. Ne kadar iyi bir kaleci olduğunu kendi gösterdi. Yaşına göre önemli bir deneyimi var. Orada deneyim kazanınca devamlı oynama şansı bulur. Sonrasında ne kadar değerli olduğunu gösterecektir. Kaleci konusunda gönlüm çok rahat. Uğurcan iki iyi maç oynadı. Sakatlanmasa devam edecekti. Mert ve Ertaç da var. O da iyi bir kaleci olduğunu gösteriyor. Bu konuda gönlüm rahat.” dedi.

Cenk Tosun Eksikliği Vardı

” Bu maçta Cenk Tosun’un eksikliğini şöyle yaşadık. 2 gol atmıştı. Enes Ünal da gelecekte değerlendireceğimiz bir oyuncu. Ne kadar değerli olduğunu biliyoruz.” şeklind konuştu.