Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ Parti’den Ümit Dikbayır İstifa Etmeyeceğini Açıkladı!

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti’den

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti’den ihraç talebiyle disipline sevk edilen İYİ Parti Milletvekili Ümit Dikbayır tv100 canlı yayınına telefonla bağlanarak istifa etmeyeceğini açıkladı.

Tv100 Canlı yayına bağlanan İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır,” Vazgeçtim. Bakın istifa edersem üstüme kalacak sonuna kadar mücadele etmeye devam edeceğim.” ifadelerini kullandı.

 

Tv100 Canlı Yayınına Bağlanan Dikbayır’ın Konuşması

” Perşembe akşamı yayına gelip bütün detayları tek tek anlatacağım. Yaklaşık bir buçuk aydır benim üzerimde korkunç bir iftira ve dedikodu kumpası var. Ben bir buçuk aydır sabrediyorum. Niye sabrediyorum? İYİ Parti’ye milyonlarca insan oy verip umut bağladı. Teşkilatlarımızdan insanlar sahada çalıştı. Bütün bu arkadaşlarımızın emeklerine halel gelmesin diye sabrediyorum. Artık durum öyle bir hal aldı ki onları anlatmam farz oldu. Perşembe akşamı onları anlatacağım. Ortada çok kirli bilgi dolanıyor. Ben şimdi bir süreç yürüyorum. Üstüme atılan iftiraların hiçbirini kabul etmiyorum. Benim cevap vermeyeceğim tek bir soru yok. Ben bu iftiraların, kumpasların üzerimde kalmaması için süreç yönetiyorum. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına ve Meclis Divanı’na dilekçe vereceğim. Dokunulmazlığımın kaldırılmasını talep edeceğim. Bu süreci tamamlayıp gelip anlatacağım. Vatandaşlarımızın her şeyi bilmesi lazım. İstifam söz konusu değil. Ben bu partinin kurucusuyum, benim emeğim var. Şimdi çıkıp edepli edepsiz açıklama yapıyorlar. Kürşad Bey çıkıp ‘ siyasi kalpazanlar dedi. Ben bunların hepsine tek tek yanıt vereceğim. Bilgehan Yılmaz’a yabıt vereceğim ‘çürük elmalar’ dedi. Genel başkana yanıt vereceğim.

Vageçtim. Baktım istifa edersem üstüme kalacak sonuna kadar mücadele etmeye devam edeceğim.”  ifadelerini kullandı.

Taciz iddialarına’da cevap veren Dikbayır.” Hesap inceletme yalanından buraya kadar düştünüz mü? Düne kadar namusunuzu emanet ettiniz. Bugün haysiyet cellatlığına soyundunuz. Kızlarımın babası, hayat arkadaşım, sizin anlamayacağınız kadar namusludur. Evlatları da eşi de kefildir.” açıklamasında bulundu.