Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Devlet Bahçeli Grup Toplantsında Açıklamalarda Bulundu!

MHP Genel Başkanı Devlet

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Develet Bahçeli’nin Açıklamaları

Çoğrafyanın mesajı, tarihin akış istikameti milletin şuuruyla kavrandığı takdirde Türk Vatanına hiç kimse zarar veremeyecektir. Fırat’ın batısı Fırat’ın doğusuyla dengelidir. Karabağ’dan Kudüs’e Gazze’den Kahire’ye gelişen her menfi hadisenin gelip dayandığı yer Türk vatanıdır. Kaotik meselelere karşı ” Bizi ne ilgilendirir” dediğimiz gün bağrımıza hançerin saplandığınıu çok geçmeden görürüz.

Dün sancağımız olan Gazze’nin bugün felaketine sırt dönmemiz, suskun kalmamız milli ve manevi emanetlerimize saygısızlık olacaktır. Gazze’yi Kudüs’ten Kudüs’ü İstanbul’dan ayırmak boşuna kürek çekmektir. Filistinli masumların gözyaşları telafi edilmelidir. Haksızlık karşısında suskun kalmak, dilsiz şeytanlıktır. Zulme sessizlik de aynı şekilde zulümdür. İsrail ile Filistin arasında ateşkesin olması için daha kaç çocuğun ölmesi lazım.

Bize göre haddini bilen nefisini bilir, nefsini bilende Rabbini bilir. Biz kendimizi de haddimizi de nefsimizi de Rabbimizi de bilenlerdeniz.

İsrail’e Destek Veren Ülkeler Katliam Tablosundan Sorumludur

Zafer her zaman insanların hanesine yazılacaktır. Berlin’de geçtiğimiz cuma akşamı düzenlenen basın toplantısında Cumhurbaşkanımızın çekinmeden haykırdığı gerçekler Türk milletinin bazı Arap ülkelerin sessiz kaldığı doğruları haykırmasıdır. İsrail’e destek veren ülkeler katliam tablosundan sorumludur. Almanya da bu kategoridedir. Bizim geçmişimizin hiçbir sayfasında toplama kamplarının lekesi yoktur. Bizim tarihimizde Holokost yok. Almanya Başbakanı yanlış taraftadır. Kladı ki bunların kendilerine bile hayırları yoktur.

50+1 Tartışması

Yeni sistemin gerekli,yeterli, siyasi ve fikri demlenme süresi devam etmekte.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi gelip geçici bir heves değildir.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi tek kullanımlık reçete hiç değildir.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Türk milletinin huzur, barış ve kardeşlik iradesinin temel harcıdır. Sistemin aksayan yönleri varsa mutabakat ile düzeltilmelidir. İster iyileştirilesin isterse de güçlendirilsin parlementer sistemin dejenere olması, devlet yönetimini krize sokması hayat gerçeği haline gelir.

Sayın Cumhurbaşkanımızın sistemin ana omurgası, can evi yüzde 50+1 oy hesabıyla ilgili açıklamalarda bulunmuştu. Cumhurbaşkanımızın tespitleri tutarlı ve anlamlıdır. Bizim geçmişten bugüne söylediğimiz sözlerde bellidir ve değişime göstermemiştir.

Türkiye aradığı sistemini pek çok badireye uğraya uğraya sonunda bulmuş ve benimsemiştir.

Onun Bunun Sırtından Geçinen Keneler Bizi Anlayamaz

”Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli’yi sırtından atacak” diyenler iyi dinlesin! AK Parti ile MHP’nin arasını açmak isteyenler iyi dinlesin!

”Siyasi hayatımız boyunca hiç kimsenin sırtına binmedik. Hiç kimseyi de sırtımıza bindirmedik. Onun bunun sırtından geçinen keneler bizi analayamaz!”