Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erol Bulut, Galler – Türkiye Maçını Değerlendirdi !

İngiletere 1. Lig Ekiplerinden

İngiletere 1. Lig Ekiplerinden Cardiff City’nin teknik direktörü olan Erol Bulut, Galler – Türkiye maçının oynanacağı Cardiff City’nin tesislerinde Milli takımın, Galler ile oynayacağı mücadeleyi değerlendirdi.

A Milli Takımın, Almanya’yı yenmesi hakkında konuşan Bulut:

” Almanya maçını izledim, çok gururlandım. Kendi evimizde oynamış gibi olduk. Stadın yarısından çoğunu Türk taraftar doldurmuştu. İyi bir performansla maçı 3-2 kazandık. İyi oynadığımız bir mücadele oldu. Türk Milli Takımı zaten bu seviyede olmak zorunda. O kalitemiz, yeteneğimiz var.” dedi.

Cardiff City Stadı’nda Türkiye’nin kolay bir maç oynamayacağını söyeleyen Bulut:

” Galler – Türkiye maçını basın toplantılarında Gallerli gazeticiler de birkaç kez sordular, ben de ‘ Evet önemli maç ama ondan daha önemlisi sizin Ermenistan maçınız. Ermenistan maçını kazanmanız gerekiyor ki bizim maç, sizin adınıza önemli hale gelsin’ dedim. Nitekim öyle oldu, berabere kaldılar. İstediğimiz grubu lider olarak tamamlamak, o yüzden salı günü Montella iyi bir 11’i sahaya sürüp galip gelmek isteyecektir. Beraberlikte de lider bitirmiş oluyoruz, en azından beraberlik diyelim. Güzel maç olacağını düşünüyorum, Galler kötü bir takım değil. Genellikle 5-3-2 sisteminde oynuyorlar. Bize karşı da o sistemde sahaya çıkacaklarını düşünüyorum. Kendi evlerinde iyi performans gösteriyorlar. Hırvatistan’ı burada 2-1 yendiler, ben de o maçtaydım. Zaten birkaç gün önce biz yenince, Hırvatistan o moral bozukluğuyla burdaki maçı da kaybetti. Güzel bir maç olacak, atmosferi mükemmel olacak, onu şimdiden söyleyebilirim. Taraftarları gerçekten çok iyi. Milli takıma gelen taraftarların yüzde 70’i bizim Cardiff2in taraftarları. Atmosfer açısından güzel bir maç olacak.” açıklamasında bulundu.

Cardiff Ciyt’nin Milli takımın kullandığı tesisler hakkında bilgi veren Erol Bulut:

” Şu an bulunduğumuz tesis büyük bir tesis. Alt bölümünde Galler Milli Takımı var, üst bölümünde Cardiff City kulübü var. Daha önce Cardiff’in sahibine bu tesisi satın alması için teklif sunulmuş, fakat almamışlar. Şu an yeni tesis projesi var. Burada 5-6 açık ve birkaç kapalı saha var. Ayrıca büyük ve güzel bir proje de sürüyor. Milli takımla birlikte bu binayı paylaşıyoruz. 4-5 saha var, aradaki iki sahayı daha çok rugby milli takımı kullanıyor. Öndekiler A Milli Takım sahası, soldakini 21 Yaş Altı Milli Takımı Kullanıyor, biz de o sahalarda idmanlarımızı yapıyoruz. Güzel, sakin bir yer, merkezden 20-25 dakika uzaklıkta.” ifadelerini kullandı.

Cardiff’te fırtınalı günlerde zor futbol oynandığını belirten Bulur:

” Zaten bu hava şartlarında antrenman mümkün olmuyor. Bu şekilde fırtınalı olunca topsuz idman yapıyoruz. Çünkü top yanımızda olmuyor, fırtına alıp götürüyor. Maç saatinde böyle fırtına olacak mı onu bilmiyorum Fırtına olursa iki takım içinde avantaj olmaz. Çünkü havadan ziyade topu sürekli yerde bulundurmak gerekiyor. İki takım için de olumlu olmaz, inşallah hava şartları iyi olur ve güzel bir maç izleriz.” dedi