Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TFF Başkanı Büyükekşi: Lider Dönmek İstiyoruz

Türkiye Futbol Federasyonu Mehmet

Türkiye Futbol Federasyonu Mehmet Büyükekşi Milli Takımın Galler maçına lider geldkiklerini ve Lider bir şekilde dönmek istediklerini açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu Mehmet Büyükekş Türkiye’nin Galler ile oynayacağı mücadele için Cardiff’deydi ve basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Mehmet Büyükekşi; ” Her şey çok güzel. Özellikle Almanya maçından sonra çok heycanlı, gururlu ve mutluyuz. Hedefimiz bundan sonra Galler maçı. Galler’e lider geldik, lider dönmek istiyoruz. Gurubumuzun son maçı. Almanya’da 2 Aralık’ta Hamburg’ta kura çekimi var. Orada güzel bir kura çekip, önce hedefimiz gruplardan çıkmak daha sonra da daha ileriye gidebilmek .” ifadelerini kullandı.

Sözlerine devam eden Büyükekşi,” Maç maçtır. En iyi 3’lerin de gitme hakkı var. Biz hocamızla konuştuk, Almanya’da son derece güzel bir oyun sergiledik, lider bitirebilmek için aynısını bekliyoruz.” açıklamasında bulundu.

Milli takımın çok kaliteli olduğunu söyleyen Büyükekşi,” Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana söylüyoruz, bizim için hedef 2024 Avrupa Şampiyonası’na katılmak değil, daha iyi neticeler almak. Almanya maçı bunun ilk provası oldu. Biliyorsunuz Avrupa Şampiyonası’na gelen takımlar hep gruplarında birinci, ikinci olan başarılı takımlar. Orada da hep güçlü rakiplerle oynayacağız, Onlara karşı kazanmak son derece önemli bu da onun ilk provası oldu.” ifadelerini kullandı.