Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özgür Özel’den Erken Seçim Ve Adaylık Açıklaması

CHP Genel Başkanı Özgür

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bazı programlara katılmak için geldiği Antalya’da gündeme ilişkin soruları cevapladı. Özel, erken seçime ilişkin, “Erken seçim olursa hep birlikte milletin önüne gideriz. Olmazsa bu milleti açlığa yoksulluğa, sefalete itip, 5 yılın sonuna doğru ‘Gelin seçimleri 6 ay önce yapalım, ben de aday olayım’. Öyle birşey yok.” dedi.” Erken seçim olursa aday olurmusunuz?” sorusuna da yanıt veren Özel, “CHP’de talip olduğum görev partiyi iktidar yapan, birinci parti yapan genel başkan olmaktır. Bunun dışında kişisel olarak hiçbir adaylığım, hiçbir hevesim, kendime dair hiçbir talebim yoktur” diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bazı programlara katılmak üzere Antalya’ya gelen Özel, CHP İl Başkanlığını ziyaret ederek partililerle bir araya geldi.

Ardından Büyükşehir Belediyesine geçen Özel, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve milletvekilleriyle görüştü.

ERKEN SEÇİM TARTIŞMALARI

Bir gazetecinin “Erken seçim bekliyor musunuz? Aday mısınız?” sorusuna Özel, şu şekilde yanıtladı:

“Önümüzdeki dönemde ‘Geçim olmazsa seçim olur.’ dedim. Bugün Türkiye’de meydanlarda da soruyorum, geçim yok. Erdoğan’ın bu şartlar altında ‘5 yılı tamamlayacağım’ inadı beyhudedir, yoksulluğu, işsizliği çözümlemektedir. Gelecek yıl kasım ayı görev süresinin yarısıdır. Erken seçim olursa hep birlikte milletin önüne gideriz. Erken seçim olmazsa bu milleti yoksulluğa, sefalete itip, 5 yılın sonuna doğru ‘Gelin seçimleri 6 ay önce yapalım, ben de aday olayım’… Öyle bir şey yok’ 2025 Mart’ta seçim yapalım’ denilsin dünden razıyım, bugünden hazırım, koşa koşa sandıktayım. Bunun için biz erken seçim istiyoruz.”

Özgür Özel, genel seçimlerde artık CHP’nin ışıklarının sabaha kadar yanacağını ifade ederek, “CHP’de talip olduğum görev partiyi iktidar yapan, birinci parti yapan genel başkan olmaktır. Bunun dışında kişisel olarak hibir adaylığım, hiçbir hevesim, kendime dair hiçbir talebim yoktur. Talebim milletime, ülkeme dairdir. Hedefim CHP’yi iktidar yapmaktır.” dedi.