Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Twente – Fenerbahçe Muhtemel 11’ler

Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nin 2. haftasında deplasmanda Hollanda’nın Twente takımıyla karşı karşıya gelecek.

Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa

Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nin 2. haftasında deplasmanda Hollanda’nın Twente takımıyla karşı karşıya gelecek.

Twente Stadı’nda oynanacak ve TSİ 22.00’de başlayacak müsabakayı İngiliz hakem Chris Kavanah yönetecek. Kavanagh’ın yardımcılıklarını aynı ülkeden Lee Betts James Mainwaring yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Sam Barrott olacak. Mücadele TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

UEFA Avrupa Ligi’nin ilk haftasında sahasında Belçika;’nın Union Saint-Gilloise takımını 2-1 ile geçen Fenerbahçe, ligde de Antalyaspor deplasmanından 2*0’lık galibiyetle ayrılmıştı.

Fenerbahçe, Twente deplasmanından galibiyetle ayrılarak bu kulvardaki iddiasını ortaya koymaya hedefliyor.

 

MUHTEMEL 11’LER

TWENTE: Unnerstall, Van Rooij, Hilgers, Bruns, Salah-Eddine, Regeer, Vlap, Steijn, Van Wolswinkel, Van Bergen, Lammers

FENERBAHÇE: Livakovic, Mert Müldür, Becao, Djiku, Oosterwolde, Amrabat, Fred, Szymanski, İrfan Can Kahveci, Maximin, En-Nesyri

 

FENERBAHÇE’DE İKİ EKSİK

Fenerbahçe Twente karşısında 2 oyuncusundan yaralanamayacak.

Sarı-lacivertli takımında Union SG karşılaşmasında kırmızı kart görerek oyundan atılan ve cezalı duruma düşen Bright Osayi-Samuel ile sakatlığı bulunan Çağlar Söyüncü bu mücadelede forma giyemeyecek.