Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galatasaray, Hakim Ziyech’in Biletini Kesti! İşte Detaylar

Bu sezon ayrılıklar sonrası Florya’da huzuru sağlayan Galatasaray’da bir ismin daha bileti kesildi. Hakim Ziyech…

Bu sezon ayrılıklar sonrası

Bu sezon başında en az yaptığı transferler kadar Galatasaray yönetiminin yüksek para harcadığı alan da sözleşme fesihleri oldu. Sergio Oliveira ve Leo Dubois’in sözleşmesi sert mali şartlarla ve isteklere rağmen fesheden Galatasaray’da Wilfired Zaha ise Lyon’a kiralandı. İlk 11’de düzenli oynama fırsatı bulunmayan bu isimler, soyunma odasında çatlak sesler çıkmasına sebep oluyor ve teknik direktör Okan Buruk’un raporuna göre takım içinde huzursuzluk çıkarıyordu. Oliveira, Dubois ve Zaha’yı gönderdikten sonra Florya’da huzuru sağlayan sarı-kırmızılı takımda bir ismin daha bileti kesildi:

15 MAÇTA OYNARSA SÖZLEŞMESİ UZUYOR

Sakatlığı nedeniyle bir aydır takımdan ayrı kalan 31 yaşındaki futbolcu, milli arada sahalara dönecek olsa da devre arasında gitme ihtimali poldukça yüksek! 15 maç sayısında ulaşması halinde sözleşmesindeki gelecek sezon için olan +1 yıl opsiyan devreye girecek olan Faslı yıldız, bu sezon şimdilik 4 kez sarı-kırmızılı formayı giydi. Yönetim bu maddeyi dikkate alıyor ve 15 maç sayısına ulaşmadan Hakim Ziyech ile ocak ayında yolları ayırmayanın planlarını yapıyor.

YUNUS’U YETİŞTİRDİ!

Son olarak yedek kaldığı için bozulan Ziyech’e taviz vermeyen Okan Buruk, Yunus Akgün’e yaptığı yatırımın da karşılığını aldı. Barış Alper’İn ardından Yunus Akgün’e yaptığı yatırımında karşılığını aldı. Barış Alper’in ardından Yunus Akgün’ü ilk 11’in bankosu yapan Buruk, yeni transferi Sallai’yi de rotasyona soktu. Ziyech’in yokluğunda ise bu bölgelerde sorun yaşanmadı.