Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mansur Yavaş Sabotaj Görüntülerini Paylaşıp, Uyarıda Bulundu

Ankara’da çalışmakta olan yürüyen

Ankara’da çalışmakta olan yürüyen merdiven ve asansörlerin acil durdurma düğmesine basarak kasıtlı şekilde sistemi devre dışı bırakan kişilerin görüntülerini paylaşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş vatandaşlara uyarılarda bulundu. Mansur Yavaş merdiven ve asansörlere kasıtlı zarar veren kişiler hakkında yasal işlem başlatacağını da duyurdu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, kentteki metro istasyonlarında yürüyen merdivenlere yapılan sabotajın görüntülerini paylaştı. Videoda, kimliği tespit edilmeyen kişilerin, çalışmakta olan yürüyen merdivenleri acil durdurma düğmesine basarak sistemi devre dışı bıraktıkları yer aldı.

VATANDAŞLARA UYARIDA BULUNDU

Mansur Yavaş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı; ”

Değerli vatandaşlarım, Ankara genelindeki yürüyen merdivenlere ve asansörlere kasıtlı zarar veren kişiler hakkında yasal işlem başlatacağız.

Kamuya hizmet eden bu araçları 7/24 gözetliyor ve mağduriyet yaşanmaması için kararlılıkla çalışıyoruz. Kamu malı gelecek nesillere mirasımızdır, hep birlikte sahip çıkacağız.

Asansör ve yürüyen merdivenlerde herhangi bir arıza oluşması durumunda 0534 010 19 17 numaralı arıza hattını ya da Başkent 153’ü arayarak bize ulaşabilirsiniz.”