Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fenerbahçe’den Şok Ergin Ataman Açıklaması !

Fenerbahçe Kulübü, tribünlere derbi skorunu gösteren harekette bulunan Ergin Ataman’ın Milli Takımı’nda görev aldığı sürece basketbol milli takımına sporcu göndermeyeceğini açıkladı.

Fenerbahçe Kulübü, tribünlere derbi

Yunanistan ekiplerinden Panathinaikos Başantrenörü Ergin ataman, Galatasaray ile oynadıkları hazırlık maçının ardından tribünlere eliyle Fenerbahçe derbisinin skoru olan 3-1’i göstermişti. Fenerbahçe’den konuya ilişkin resmi açıklama geldi.

Fenerbahçe’den yapılan açıklama şöyle:

“A Erkek Milli Takımı Başantrenörü şahsın, 24 Eylül 2024 tarihinde antrenörlüğünü yaptığı takımın maçının ardından tribünler üzerinden kamuoyuna sergilediği tavır herkesin malumudur. Karakteri, bugüne dek ortaya koydukları, tavrı ve tarzıyla misyonu belli olan bu şahsın, milyonlarca izleyicinin önünde yaptıkları “Milli Takım Başantrenörlüğü” saygınlığı ve kimliği ile taban tabana zıttır. Milli Takım hepimizin takımıdır. Bu takımın parçası olan her kişi bu durumun farkında olarak davranmak zorunda ve sorumluluğundadır. Bu hareket, bir camiaya yaranmak uğruna camiamıza, üzerine taşıdığı Milli Takım Antrenörlüğü saygınlığına ve hatta ülkemize yapılan büyük bir saygısızlıktır. Kendisinin camiamıza yönelik yaptığı özür açıklaması tarafımızca yok sayılmaktadır. Fenerbahçe Spor Kulübü olarak haddini aşan bu şahıs; ‘saygınlık, tarafsızlık gibi’ olmazsa olmaz nitelikleri gerektiren bu görevde olduğu süre boyunca, A Erkek Milli Takımımıza sporcu göndermeme kararı aldığımızı kamuoyuna bildiririz. Fenerbahçe Spor Kulübü”