Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Foto Galeri

Peşinyan, Erdoğan’ın Hediye Ettiği Kitabı Elinden Bırakmadı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BM Genel Kurulu için gittiği ABD’de Türkevi’nde kabul ettiği Ermenistan Başbakanı Nikol Peşinyan’a kendi imzasını taşıyan “Daha Adil Bir Dünya Mümkün” isimli kitabı hediye etti. Peşinyan’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hediyesi kitabı bir an olsun elinden düşürmemesi dikkat çekti.

Birleşmiş Milletler (BM)79. Genel Kurlu devam ediyor. Toplantı dolayısıyla New York’ta bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temas ve kabullerine devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkevi’nde Ermenistan Başbakanı Peşinyan’ı kabul etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Peşinyan’a Daha Adil Bir Dünya Mümkün kitabını hediye olarak verdi. İki liderin görüşmesine ilişkin İletişim Bakanlığı’ndan açıklama yapıldı.

BARIŞ SÜRECİ GÖRÜŞÜLDÜ

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, gerçekleşen görüşmede, Türkiye ve Ermenistan arasındaki normalleşme, Ermenistan ve Azerbaycan arasındaki barış süreçleri ele alındı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, görüşmede Türkiye’nin, Azerbaycan ile Ermenistan arasında kalıcı barışın sağlanmasını ve yeni dönemde iki ülke arasında sağlam bir dostluğun tesis edilmesini desteklediğini, bunu kolaylaştırmak için gayretlerin devam ettiğini belirtildi.

DİĞER GALERİLER

TÜMÜ

DİĞER GALERİLER

FOTO GALERİ ANA SAYFA'YA GİT