Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şampiyonlar Ligi’nde Türk Gecesi! Arda ve Kenan Sahnede

UEFA Şampiyonlar Ligi yeni formatıyla perdelerini açıyor. Bu akşam 19.45’te Kenan Yıldız’lı Juventus, PSV’yi konuk ediyor. Halil Umut Meler’in yöneteceği maçta ise Arda Güler’li Real madrid, 22.00’de Stuttgat’ı ağırlayacak

UEFA Şampiyonlar Ligi yeni

Avrupa’da kulüplerin bazının 1 numaralı organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi’nde ilklerin yaşanacağı yeni sezon bu akşam resmen başlıyor. 32 takımlı 8 gruplu formatın tarih olduğu, 36 takımın tek bir ligde 8 farklı takımla karşılaştığı Devler Ligi’nde açılışı, Türkler yapacak. Bu haftaya özel ilk kez perşembe günü de maçların oynanacağı Kupa 1’de saatler 19.45’i gösterdiğinde Kenan Yıldız’lı Juventus, sahasında Hollanda ekibi PSV’yi konuk edecek.

ARDA GÜLER 22.00’DE SAHNEDE

Bu akşam saat 22.00’de ise şampiyon Arda Güler’li Real Madrid, Santiago Bernabeu’da Almanya ekiplerinden Stuttgart’ı ağırlayacak. İspanyada’ki mücadeleyi Türkiye Futbol Federasyonu’ndan Halil Umut Meler yönetecek. Her iki mücadelede Tabii Spor’dan canlı olarak yayınlanacak. TRT 1’den bugün şifresiz olarak yayınlanacak karşılaşmalar ise 19.45’te Young Boys-Aston Villa ve 22.00’de Bayern Münih-Dinamo Zagreb olacak.