Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Real Madrid-Stuttgart Maçı Ne Zaman? Arda Güler Oynayacak Mı?

UEFA Şampiyonlar Ligi, Real Madrid Stuttgart maçı ile ilk aşaması başlıyor. Bu sezon bambaşka bir formatla gerçekleşecek olan Şampiyonlar Ligi, pek çok futbolseverin yakın takibinde olacak. Real Madrid Stuttgart maçını Türkiye Futbol Federasyonu’ndan Halil Umut Meleri Kerem Ersoy ve Çağlar Uyarcan yönetecek. Peki, Real Madrid Stuttgart maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Arda Güler oynayacak mı? İşte çekişmeli geçmesi beklenen o mücadelenin hakkında detaylı bilgileri.

UEFA Şampiyonlar Ligi, Real

Real Madrid ve Stuttgart maçı her iki takımın tarihindeki ilk karşılaşması olacak. Bugüne kadar Avrıpa kupalarında 15 farklı Alman takımına rakip olan Real Madrid, Stuttgart ile ilk kez karşılaşacak. Şampiyonlar Ligi’ndeki son maçına Mart 2010’da çıkan ve Barcelona’ya 4-0 mağlup olan Stuttgart (son 16 tutu), bugüne kadar İspanyol takımlarına rakip olduğu altı karşılaşmadan galibiyet çıkartamadı. Peki, son derece çekişmeli geçmesi beklenen Real MAdrid Stuttgart maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Arda Güler oynayacak mı? İşte detaylar…

REAL MADRİD-STUTTGART MAÇI NE ZAMAN?

UEFA Şampiyonlar Ligi Lig aşamasında Real Madrid, Stuttgart’ı konuk edecek. 17 Eylül Salı günü saat 22.00’da oynanacak mücadele, Tabii üzerinden canlı yayınlanacak.

ARDA GÜLER OYNAYACAK MI?

Milli futbolcumuz Arda Güler’e ilk 11’de daha fazla şans vermeye başlayan Carlo Ancelotti’nin bu maçta nasıl bir karar vereceği henüz bilinmiyor. Arda Güler’in durumu maç saati yaklaşınca belli olacak.