Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kavgayı Ayırmak İsteyen Astsubay, Polisler Tarafından Ters Kelepçeyle Gözaltına Alındı

Hatay’da esnaflar arasında çıkan

Hatay’da esnaflar arasında çıkan kavgayı ayırmaya çalışan bir astsubay iddiaya göre olay yerine gelen polis ekipleriyle yaşadığı tartışmanın ardından ters kelepçeyle gözaltına alındı. Olay anı cep telefonu kamerasına yansırken, yere yatıranların astsubayın, “Ben bir şey yapmadım.” sözleriyle derdini anlatmaya çalıştığı görüldü.

Hatay’da enterasan bir olay yaşandı. Esnaflar arasında çıkan tartışmaya şahit olan astsubay, kavgayı ayırmak istedi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine yunus polisleri geldi.

ASTSUBAY, TERS KELEPÇEYLE GÖZALTINA ALINDI

Yaşanan olay esnasında sivil olan astsubayın tişörtünün altında silahını gören polis ekipleri, “Siz kimsiniz?” diye sordu. Bunun üzerine astsubay, kimliğini göstererek kendisini tanıttı. İddiaya göre, bir polis memuru, “Silahını teşhir etmelan?” diyince ortalık karıştı. Polislerle çıkan kavgada, astsubay yere yatırılarak ters kelepçeyle gözaltına alındı.

OLAY ANI CEP TELEFONU KAMERASINDA

Meydana gelen olayın anı cep telefonu kamerasına yansını. Gözaltına alınan astsubayın, “Ben bir şey yapmadım” diyerek tepki gösterdiği görüldü.