Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Van Bronckhorst’tan Trabzonspor Maçı Açıklması

Süper Lig devi Beşiktaş teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, Trabzonspor’la 1-1 berabere kaldıkları maçtan sonra yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Süper Lig devi Beşiktaş

Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Beşiktaş konuk olduğu Trabzonspor deplasmanında 1-1 berabera kaldı. Mücadeleden sonra Beşiktaş teknik direktörü Giovanni van Bronchorst mücadelesi değerlendirdi.

Hollandalı teknik direktör açıklamasında, “Maç aslında beklediğimiz gibi başladı. Kırmızı karttan sonra iyi reaksiyon gösteremedik. Rakibin bulunduğu frikikte daha iyi savunmalıydık. İlk yarının son anları oyun genelinde en iyi oynadığımız kısımdı.” dedi.

“HAYAL KIRIKLIĞI OLDU”

Beşiktaş’ın teknik direktörü açıklamasının devamında, “İkinci yarıdaki performansımızın hayal kırıklığı olduğunu söyleyebilirim bizim için. Bugün 2 puanı kaybeden tarafız. Fırsatlar yaratmaya çalıştık. 2-3 gol atabilirdik bile. 10 kişi rakip daha az boşluk verdi. Daha hızlı hareketler ve paslar yapmamız gerekiyordu. Özellikle son 20 dakika yapamadık. Savunmak her zaman atak yapmaktan daha kolay. Bir sonraki 10 kişiye karşı oynayacağımız maç için bugünden bir şeyler öğreniyoruz.” ifadelerini kullandı.