Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Foto Galeri

Paris 2024’te Skandal Olay! Paraguaylı Luana Alonso Kovuldu!

Fransa’nın başkentinde düzenlenen Paris 2024 Olimpiyat Pyunları’nda tartışmalar devam ederken flaş bir gelişme yaşandı. Paraguaylı yüzücü Luana Alonso, Olimpiyat Köyü’nden resmen men edildi. İşte detaylar…

Paris’te düzenlenen Olimpiyat Oyunları’nda yeni bir skandal daha yaşandı. Paraguaylı yüzücü Luana Alono, Paraguay Olimpiyat Komitesi tarafından Olimpiyat Köyü’nden resmen ihraç edildi.

YARI FİNALE ÇIKAMADI

20 yaşındaki genç yüzücü, geride bıraktığımız Cumartesi, 1:03.09’luk derece elde etmiş ve Olimpiyat Oyunları’nda yarı finale yükselememişti.

GEZMEK İÇİN OLİMPİYAT KÖYÜNDEN AYRILDI

Genç oyuncu Luana Alonso’nun gezmek için Olimpiyat Köyü’nden ayrıldığı daha sonra Olimpiyat Köyü’ne geri döndüğü kaydedildi. Paraguay Olimpiyat Komitesi’nin bu davranıştan rahatsız olduğu belirtildi.

‘UYGUNSUZ BİR ATMOSFER’

Paraguay Olimpiyat Komitesi Misyon Şefi Larissa Schaerer’ın bu kararı Lıana Alonso’ya tebliğ ettiği belirtildi. Luana Alonso ile konuşan Larissa Schaerer’ın şu ifadeleri kullandığı kaydedildi;

“Varlığınız Paraguay Takımı içinde uygunsuz bir atmosfer yaratıyor. Geceyi sporcular Köyü’nde geçirmeniz kendi özgür iradenizle olduğu için talimatlara uyduğunuz için size teşekkür ederiz.”

RAPOR EDİLECEK

Paraguay Olimpiyat Komitesi Başkanı Camilo Perez, Paraguay’a dönüldükten sonra bu durumu yeniden gözden geçireceklerini vurguladı. Paraguay Olimpiyat komitesi Misyon Şefi Larissa Schaerer’dan bu davranış hakkında rapor bekledikleri kaydedildi.

ARKADAŞLARINI DESTEKLEMEK YERİNE GEZMEYİ TERCİH ETTİ

Paraguaylı medya kuruşları, Alonso’nun takım arkadaşlarını desteklemek yerine Dizneyland’de vakit geçirdiğini ve bu durum ülkenin Olimpiyat yönetimini rahatsız ettiğini bildirdi.

DİĞER GALERİLER

TÜMÜ

DİĞER GALERİLER

FOTO GALERİ ANA SAYFA'YA GİT