Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Foto Galeri

Feyyaz Uçar’dan Transfer ve Kura Açıklaması !

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş’ın yönetim kurulu üyesi olan Feyyaz Uçar, Samsunspor karşısında kazanıp Süper Lig’e galibiyetle başlamak istediklerini söyledi. Feyyaz Uçar, 1-2 transfer daha olabileceğini belirtirken Avrupa Ligi kurasına ilişkin de açıklamalarda bulundu.

FEYYAZ UÇAR’DAN AÇIKLAMALAR

Beşiktaş’ın Yönetim Kurulu Üyelerinden olan Feyyaz Uçar, Süper Lig’de yeni sezonu, Avrupa Ligi kurasını ve transfer hakkında A Spor’a değerlendirmeler bulundu.

“SAMSUN MAÇI KOLAY OLMAYACAK”

Feyyaz Uçar, Süper Kupa şampiyonluğu ve Süper Lig’de oynayacakları ilk Samsunspor maçına ilişkin şu ifadeleri kullandı, “Ezeli rakibimizin önünde net bir skor. Süper Kupa çok anlamlı. Bu sezon başından beri rakip olarak en ciddi rakibimizle oynadık. İyi de başladık maça. Maçın genelinde iyi oynadığımızı düşünüyoruz. ayaklarımızın yere basması lazım daha resmi olarak lig başlamadı. Bu hafta ilk maçımız. Samsunspor maçı kolay olmayacak. Sezona galibiyetle başlamak istiyoruz.”

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Beşiktaş, Partizan-Lugano eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

“3 KULVARDA MÜCADELE ETMEMİZ SÖZ KONUSU”

Feyyaz Uçar, Avrupa Ligi’nde ki kura ile ilgili ise, “Transferlerimizi yaptık. Çoğunda ne kadar doğru transfer yaptığımız orta da. Bu sezon 3 kulvarda mücadele etmemiz söz konusu. Avrupa ligi’nde elensek bile Konferans Ligi’nde devam edeceğiz. Ziraat Türkiye Kupası var. 3 kulvarı da önemsiyoruz. Bu sezon Avrupa Kupaları’ndaki maçlar lig statüsünde oynanacak, son derece önemli.” dedi.

“1-2 TRANSFERLE SEZONA GİRMEYİ HEDEFLİYORUZ”

Yeni sezon için transfer çalışmlarını değerlendiren Feyyaz Uçar, “Alternatifli bir kadro kurmamız lazım. Belki 1-2 bölgeye, bek bölgelerine, stoperi bilmiyorum hocamızın kararı çok önemli. Belki forvete giden olursa diye düşünüyorum. 1-2 transferle sezona girmeyi hedefliyoruz. Onlar da banko oyuncular olmayabilir, alternatif olabilir. Şartlar belirleyecek. Giovanni van Bronckhorst’un talebi belirleyecek.” ifadelerini kullandı.

DİĞER GALERİLER

TÜMÜ

DİĞER GALERİLER

FOTO GALERİ ANA SAYFA'YA GİT