Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Foto Galeri

Fenerbahçe’de 9 Ayrılık: Cengiz Ünder İçin Özel Karar

Süper Lig devi Fenerbahçe’de deneyimli teknik direktör Jose Mourinho’nun gözden çıkardığı isimlere Türkiye ve Avrupa ekiplerinden de ilgi var. Fenerbahçe yönetimi, ayrılacaklar listesinde yer alan 9 futbolcudan sadece yüksek bonservis geliri beklediği Cengiz Ünder için ince eleyip sık dokuyacak.

Fenerbahçe’nin dünyaca ünlü teknik direktörü Jose Mourinho’nun dar bir kadroyla çalışma isteği neticesinde 9 futbolcuya yol göründü.

Kanaryada Crespo, Miha Zajc, Luan Peres, Joao Pedro, Cengiz Ünder, Emre Mor, Burak Kapacak, Levent Mercan ve Samet Akaydin ayrılacaklar listesinde yer alan isimler.

Bu isimler nasıl UEFA listesinde yer almıyorsa, TFF listesinde de yer alması beklenmiyor.

Fenerbahçe’de Mourinho’nun istemediği bu isimlerden Cengiz Ünder’e Napoli, Emre Moe’a Eyüpspor, Samet Akaydin’a ise Bodrumspor’un ilgisi var.

Öte yandan Miha Zajc ve Crespo için Göztepe devreye girerken, Luan Peres ve Joa Pedro’ya ise Güney Amerika ülke takımlarının ilgisi var.

Sarı-lacivertli takımın yönetimi ise ayrılacaklar listesinde yer alan futbolculardan sadece Cengiz Ünder’den yüksek bonservis geliri beklentisi içerisinde.

Yeni transfer En-Nesyri öncesi takımın en pahalı transferi olan Milli futbolcu için minimum 10 milyon euroluk teklif bekleniyor.

Napoli’nin yakın ilgi gösterdiği Cengiz Ünder’inde İtalya ekibine sıcak baktığı ifade edildi.

 

DİĞER GALERİLER

TÜMÜ

DİĞER GALERİLER

FOTO GALERİ ANA SAYFA'YA GİT