Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Foto Galeri

İşte Beşiktaş’tan Süper Lig’i Sallayacak Transfer !

Süper Lig devi Beşiktaş yönetimi, PSG’nin yıldız kanat oyuncusunu kadrosuna katmak için yoğun bir mesai harcıyor. Transferde 1 numaralı hedefini süper solak olarak belirleyen idareciler, bu transferi yakın zamanda sonuçlandırmayı amaçlıyor. İşte ayrıntılar…

/BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ

 

Beşiktaş yeni sezon için Rafa Silva, Ciro Immobile ve Gabriel Paulista gibi çok önemli isimleri kadrosuna kattı. Ancak siyah-beyazlılar hız kesmek istemiyor. PSG’nin dünyaca ünlü yıldızını kadrosuna katmak istiyor.

MARCO ASENSİO BOMBASI!

Kara kartal, teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’un isteği doğrultusunda sağ kanat pozisyonu için Fransa Ligue 1 devi Paris Saint Germain’den Marco Asensio’yu kadrosuna katmayı hedefliyor.

HÜSEYİN YÜCEL MASAYA OTURACAK

Beşiktaş’ın ikinci başkanı Hüseyin Yücel’in, yakın süreçte Paris Saint-Germain yetkilileriyle asensio transferi için masaya oturacağı öğrenildi.

TARAFTARLAR HEYECANLA BEKLİYOR

Kariyerinde 10 numara ve sol açıkta oynayabilen deneyimli yıldız oyuncu için Süper Lig devi Beşiktaş kiralama formülüyle bu transferi bitirmeye çalıştığı kaydedildi. Beşiktaşlı taraftarlar, yıldız futbolcunun takıma katılmasını heyecanla bekliyor.

TRANSFERDE ORTA YOL ARANIYOR

Beşiktaş yönetimi, Marco Asensio’nun yüksek maaşı konusunda PSG ile ortak bir yol bulmaya çalışıyor. Ayrıca bu doğrultuda deneyimli oyuncunun ikna olması için de yoğun çaba sarf ediliyor.

DİĞER GALERİLER

TÜMÜ

DİĞER GALERİLER

FOTO GALERİ ANA SAYFA'YA GİT