Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TBMM’de Görevli Polis Evinde Ölü Bulundu !

TBMM Koruma Daire Başkanlığında

TBMM Koruma Daire Başkanlığında görev yapan polis Şükrü Alantor, beylik silahı ile birlikte evinin salon bölümünde ölü bulundu. Kesin ölüm sebebi Adli Tıp Kurumu tarafından yapılacak inceleme sonucunda belirlenecek olan Alantor’un 2012 senesinde evlendiği  2013 yılında boşandığı ve çocuğunun olmadığı öğrenildi.

TBMM Koruma Daire Başkanlığı’nda görevli olan polis Şükrü alantor, kendi evinin salon kısmında ölü olarak bulundu. Alantor’un kesin ölüm sebebi Adli Tıp Kurumu tarafından yapılacak inceleme sonucunda belli olacak.

ÖLÜ BULUNDU

Alınan bilgilere göre, TBMM Koruma Daire Başkanlığında görevli polis memuru Şükrü alantor’dan haber alınmamasının ardından polis ekipleri Alantor’un evine gitti.  Polis ekiplerinin yapmış olduğu inceleme sonucunda Alantor, beylik silahıyla birlikte evinin salon kısmında ölü olarak bulundu.

EVLİLİĞİ TAM 1 SENE SÜRDÜ

Yaşanan bu olayla alakalı soruşturma başlatılırken, alantor’un kesin ölüm sebebi Adli Tıp Kurumu tarafından yapılacak inceleme sonucunda belli olacak. Öte yandan Alantor’un 2012 yılında evlendiği 2013 yılında boşandığı ve çocuğunun olmadığı öğrenildi.