Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Asgari Ücrete Ara Zam Yapılacak Mı? Özel, Erdoğan’a İletti! İşte Detaylar

CHP Genel Başkanı Özgür

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel merkezi’nde bir araya geldiler. Tam 18 yıl aradan sonra gerçekleşen kritik görüşmede CHP lideri Özgür Özel’in asgari ücrete ara zam yapılması ve 17 bin lira olan asgari ücretin 22 bin lira seviyesine çıkarılması gerektiğini iletti.

Son zamanlarda siyasette tüm gözlerin çevrildiği iade-i ziyaret gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyşp Erdoğan tam 18 yıl sonra Cumhuriyet Halk Partisi’ni ziyaret etti. CHP Genel Başkanı özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı kapıda karşıladı. İki lider, genel merkez önünde tokalaşarak gazetecilere poz verdi. CHP Genel Merkezi’nde iki liderin görüşmesi 1,5 saat sürerken milyonlarca vatandaşımızı yakından ilgilendiren asgari ücret meselesinin de masaya yatırıldığı öğrenildi.

ASGARİ ÜCRETE ZAM YAPILMALI

Asgari ücret konusunda değerlendirmede bulunan CHP Sözcüsü Deniz Yücel, ” Genel Başkanımız, asgari ücrete ara zam yapılması gerektiğini; en düşük emekli maaşının asgari ücret seviyesine çekilmesi gerektiğini üretim maliyetleri altında ezilen çay ve hububat üreticilerini mağduriyetleri girecek şekilde düzenleme yapılması gerektiğini atanamayan öğretmenleri, özel okul öğretmenlerinin yaşadığı sorunları, staj ve çıraklık mağdurlarını, emeklilikte kademe bekleyenlerin durumunu ve 6 Şubat’ta çok büyük bir felaketle sarsılan depramzedelerin sona erecek olan kira yardımını da gündeme getirdi.” ifadelerini kullandı.

YENİ RAKIM TELAFFUZ EDİLDİ

Haberler.com’un iki liderinde görüşmesi sonrası aldığı bilgiye göre; CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in, görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan’a asgari ücret için bir de rakam verdiği ve ”Yapılacak ara zamla asgari ücret 22 bin lira seviyelerine çekilmeli” dediği de bilgiler arasında