Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Muharrem İnce CHP’ye Katılacakmı ?

Geçtiğimiz günlerde CHP’de Başkanlık

Geçtiğimiz günlerde CHP’de Başkanlık seçimi olmuştu. CHP’de 14 yıl Genel Başkan olan Kemal Kılıçdaroğlu’nun görevi son bulmuştu ve yeni Genel Başkan Özgür Özel seçilmişti.

Genel Başkan Özgür Özel başkanlık sıfatıyla patisinin ilk grup toplantısında ” Bu baba evinin tapusu ne Özgür Özel’dedir nede Kemal bey’dedir. Gelin baba evine güçlenelim.” çağrısında bulunmuştu. Özel’in bu çağrısından sonra gözler Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce çevrildi.

Muharrem İnce Özgür Özel’in bu çağrısına cevap vererek ” Ne benim CHP’ye girmek gibi bir düşüncem var, ne de böyle bir teklif var.” iafadelerini kullandı.

Muharrem İnce Sözcü gazetesinde çalışan Saygı Öztürk’e bu konu hakkında açıklamalarda bulundu ve CHP’ye katılacağı iddiaları yalanladı.

Muhrrem İnce’nin Konuşması ;

” Ne benim CHP’ye girmek gibi bir düşüncem var, ne de böyle bir teklif var. Ben, şimdi Memleket Partisi’nin genel başkanıyım. Bu partinin de yetkili kurulları var. Ne kadar alacaksak yetkili kurullarımızda alırız. Pazar günü gündemimiz yerel seçimlere nasıl gireceğimiz konusu olacak. Seçimlere nasıl gireceğimizi konuşacağız. Biz, Memleket Partisi olarak seçime tek başımıza girecekmiş gibi kararımızı alacağız.” dedi.

Yerel seçimler hakkında açıklama yapan Muharrem İnce ,” Büyükşehirler’i CHP’nin kazanması, 2019 seçimlerinden daha zor. 2019 seçimlerini kazanmak daha kolaydı. Bakın tekrarlıyoruz, 2019’daki surumdan, şartlar bugün daha zordur. Evet, 2019 yılına göre bugün ekonımi daha kötüdür ama seçim kazanmak daha zordur. Neden derseniz; çünkü iktidar bir piskolojik üstünlük kazandı. Cumhurbaşkanlığını aldı, Parlemento çoğunluğunu aldı. Bir piskolojik üstünlük var. O üstünlükle seçime gidyor.” ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Özel Ne Demişti ?

CHP Genel Başkanı yaptığı konuşmada, ” Bu baba evinin tapusu ne Özgür Özel’dedir ne de Kemel Bey’dedir. Gelin baba evine güçlenelim.” şeklinde konuşmuştu.