Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat Chelsea İle Anlaştı !

Beşiktaş’ın 26 Kasım’daki Başkanlık

Beşiktaş’ın 26 Kasım’daki Başkanlık Seçimine aday olan Hasan Arat, Antalya’da olan kongre üyeleri ile yemekli buluşmada bir araya geldi.

Alınan haberlere göre Beşiktaş Başkanlığına aday olan Hasan Arat, başkanlık seçimini kazandığı takdirde Premier Lig ekiplerinden Chelsea ile iş birliğine gireceklerini açıkladı.

Açıklama yapan Hasan Arat,” Todd Boehly, Chelsea’nin sahibi ve başkanı. Benim yakın bir arkadaşım. Başarılar diledi, her türlü çalışmaya hazır olduğunu söyledi. Ben yıllarca biriktirdiğim spor sermayemi Beşiktaş’a aktaracağım.” ifadelerini kullandı.

Kongre Üyelerine Seslenen Arat

Beşiktaş başkan adayı Hasan Arat kongre üyelerine bulunduğu çağrıda,” Beşiktaşlıların gelip mutlaka oy kullanması lazım. Beşiktaş’ı Beşiktaşlılara teslim etmek gerekiyor. Bu değişimi yapabilecek sadece Beşiktaşlılardır. Sandıkların patlaması lazım.” açıklamasında bulundu.

Beşiktaş Başkanlık Seçimi Ne Zaman?

Beşiktaş kulübünden yapılan açıklama ” Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı, 26 Kasım Pazar günü yapılacaktır. 26 Kasım Pazar günü çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci ve son toplantı çoğunluğa bakılmaksızın 3 Aralık Pazar günü gerçekleştirilicektir.” ifadesi kullanıldı.