Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Salih Özcan’dan Milli Maç Öncesi Açıklamalar !

A Milli takım 18

A Milli takım 18 Kasım’da Almanya ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürmeye devam ediyor. Basın açıklamasında bulunan Salih Özcan ” Çok şükür şu an iyi gidiyorum. Takım olarak EURO 2024’te iyi bir turnuva çıkartmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

A Milli Futbol Milli takımımız 18 Kasım’da Almanya ile hazırlık maçı ve 21 Kasım’da ise Galler ile oynayacağı maçların hazırlıklarını hız kesmeden sürdürmeye devam ediyor. Milli futbolcu Salih Özcan Basın Mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Salih Özcan’ın Açıklamaları

” Almanya2da yaşadığımdan dolayı benim için güzel bir duygu. Takım olarak ciddi ve önemli bir maç olduğunu biliyoruz. Güzel bir test olacağını düşünüyorum. Almanya’da yaşayan Türkler içinde güzel olacak, onların desteğini bekliyoruz. Fiziksel ve mental durumumuz iyi. Almanya maçının güzel bir maç olacağını, iyi bir maç çıkartacağımızı düşünüyorum.”

Son Maçımızda da 3 Puanı Alırız ve Lider Olarak Turnuvaya Geçeriz

İsmail Yüksek ile uyumu yakaladıklarını belirten Özcan, ” İsmail ile maçta birbirimizi tamamladık. İyi oynuyoruz. Özellikle son 2 maçta beraber iyi oynadık. Orta sahayı iyi kapattık. Bundan dolayı çok mutluyum. İnşallah önümüzdeki iki maçta da böyle oynarız. İsmail beni çok destekliyor ve yardım ediyor bana.”

Geleceği Allah Bilir

” Ben öyle şimdi gelecek 2, 3 seneye bakmıyorum. Çok şükür şu an iyi gidiyorum. Sakatlık yok. Takım olarak EURO 2024’te iyi bir turnuva çıkartmak istiyoruz. Şu anda onu düşünüyorum.”

Heyecanlıyız

” Heyecanlıyız. Zor bir turnuva olacağını düşünmüyorum. Takımlar da iyi olacak. Bizim de takım olarak kendimize güvenmemiz lazım. Güçlü takımlara karşı sahada taktik olarak iyi olmamız gerekiyor. İyi bir şampiyona çıkartabileceğimizi düşünüyorum.”

Güzel Bir Turnuva Olacak

” Benim için başka bir duygu. Orda doğdum, büyüdüm. Bütün ailem orada. Ama Almanya’da yaşayan Türkler için de güzel bir duygu olacak. Milyonlarca kişi orada oturuyor. İnşallah onların desteğine orada görüşeceğiz.”