Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Teknik Direktör Kluivert Fenerbahçe Maçı Hakkında Açıklamalarda Bulundu !

Trendyol Süper Lig’de Adana

Trendyol Süper Lig’de Adana Demirspor – Fenerbahçe’yi konuk etti. Mücadele 0-0 golsüz tamamlandı. Mücadeleden sonra Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert mücadeleyi değerlendirdi.

Adana Demirspor Lider Fenerbahçe’yi konuk etti. Mücadele Yeni Adana Stadında oynandı. Mücadele golsüz tamamlandı. Mücadelenin ardından Teknik Direktör Patrick Kluivert yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Oyuncularından memnun olan Kluivert, ” Maçın ilk 20 dakikasında Fenerbahçe bizden daha üstün bir oyun sergiledi. Sonrasında maça ortak olduk ve maçın gidişatını yönlendirmeye başladık. Kendi evimizde hücım ağırlıklı futbol oynamayı seven bir takımız. İkinci yarının başında değerlendiremediğimiz pozisyonlarımız vardı. Güzel şutlarımız da oldu. Performanslara bakacak olursak; 0-0 doğru bir skordu. Tabi ki bu durum bizi memnun etmiyor. Biz kazanmayı seven bir takımız.” ifadelerini kullandı.

Hakemlerle alakalı sorunlar olabileceğini vurgulayan Kluiver, ” Oyun geneline bakarsak, hakemlerle alakalı bir şey söylemeliyiz. Ben hoca olarak dominant bir futbol oynatmayı seven ve isteyen biriyim. Fenerbahçe’ye  de saygı duyuyoruz. İyi bir takıma sahipler. Bizim kalitemiz de oldukça iyi. Galibiyet serisini devam ettiremediğimiz için mutsuzum.” dedi.