Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Netenyahu’ya “Sen Gidicisin” Dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 7 Ekim’den

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 7 Ekim’den beri Gazze’yi bombalayan İsrail Başbakanı Binyamin Netenyahu’ya sert sözlerle yüklendi. Erdoğan Netenyhu’ya, “Bunlar senin iyi günlerin çok daha farklı günler seni bekliyor. Çocukların ahı seni iflah ettirmez. Netenyahu şunu bil gidicisin.” ifadelerini kullandı.

İstanbul’da Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri Açılış Töreni’nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı konuşmada Netenyahu’ya sert sözlerle yüklendi.

“NETENYAHU ŞUNU BİL; GİDİCİSİN”

Erdoğan konuşmasında, ” Türkiye olarak nasıl kendi vatandaşlarımıza sahip çıkıyorsak, tüm mazlumlara kol kanat geriyoruz. Gazze’deki katliama karşı en güçlü tepkiyi verirken, yine insani açıdan konuya yaklaşıyoruz. Şimdi, bakıyorum Netenyahu kalkmış yanına iki bakanını alıyor, dün bir basın açıklaması yapıyor. Çok rahatsız olmuş. Fransa Devlet Başkanı Macron’un açıklamaları ve Riyad zirvesi çok rahatsız etmiş. Ben ne dedim geçenlerde: Ey Netenyahu bunlar senin iyi günlerin, seni çok daha farklı günler bekliyor. O bebekler, o yavrular, o 3 yaşında, 5 yaşında kefene sarılmış çocuklar, o anneler… Bunların ahı seni iflah ettirmez. Netenyahu şunu bil; Gidicisin.” ifadelerini kullandı.