Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gazze’de Hayatını Kaybedenlerin Sayısı Kaça Ulaştı?

İsrail-Gazze arasındaki çatışmalar 7

İsrail-Gazze arasındaki çatışmalar 7 Ekim’den beri devam ederken, İsrail’in hava ve kara harekatları sonrasında Gazze’de hayatını kaybedenlerin sayısı 11 bin 78 oldu.

İsrail’in Gazze’ye yönelik düzenlediği hava ve kara harekatı devam ederken, Gazze’deki Sağlık Bakanlığı’ndan bölgedeki son durumla ilgili açıklama geldi.

Gazze’deki Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Gazze’de hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 266 artarak 11 bin 78’e yükseldi. Hayatını kaybedenlerin 4 bin 506’sı çocuk 3 bin 27’s, ise kadın olduğunu bildirdi.

İSRAİL’DE GAZZE’DEKİ HASTANELERİ VURUYOR!

İsrail-Gazze arasındaki çatışmaların 35. gününde yoğun saldırı altında olan Gazze’de İsrail ordusu hastaneleri ve hastanedeki masum sivilleri vurduğu bildirildi. İsrail ordusu Gazze’deki Şifa Hastanesi Yerleşkesi’nde yer alan Poliklinik binasını bombalaması sonucu çok sayıda Filistinli kadın ve çocuk hayatını kaybetmişti.

Gazze’deki Şifa Hastanesi’nden dünyaya seslenen tıp öğrencisi İzzeddin Ellulu yaptığı açıklamada, “Muhtemelen hastane, önümüzdeki saatlerde bombalanacak. Buradan ya zaferle ya da şehadetle  çıkacağız.” ifadelerini kullandı.