Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İlk Kez “İsrail Sabrımızı Zorluyor” Dedi

Beştepe Millet Kongre ve

Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen 10 Kasım Atatürk’ü Anma töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ülkemiz topraklarını da içeren vaad edilmiş topraklar hezeyanıyla nükleer silah kullanma tehditleriyle sabrımızı zorluyorlar” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen 10 Kasım Atatürk’ü Anma töreninde yaptığı konuşmada, “ülkemiz topraklarını da içeren vaad edilmiş topraklar hezeyanıyla nükleer silah kullanma tehdidiyle sabrımızı zorluyorlar. 10 binlerce insanın yitip giden canlarının hesabı sorulacak.” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 10 Kasım Atatürk’ü Anma töreninde yaptığı konuşma şu şekilde;

– Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Sınır ötesindeki siyasi, ekonomik, askeri varlıklarımız bu kutlu vizyonun faklı boyutlarıdır. İsrail’in Gazze’ye yönelik vahşi saldırıları verdiğimiz mücadelenin önemini ve bir an önce başarıya ulaşmasının ne kadar gerekli olduğunu tekrar ispatlamıştır.

“GEÇMİŞİ 75 YILI ANCAK BULAN BİR DEVLET”

bütün dünyanın gözü önünde bir felaket, bir facia, bir insanlık suçu yaşanıyor. Filistin halkının binlerce yıldır yaşadığı topraklarını zorla gasp edenler bunun üzerinde geçmişi 75 yılı ancak bulan ve meşruiyetini bizzat kendi faşistlikleriyle tartışmalı hale getirdiği bir devlet inşa etmeye çalışıyor.

“BU HAM HAYALDEN UYANACAKLARI GÜNLER YAKINDIR”

Bununla da yetinmiyor ülkemiz topraklarını da içeren vaad edilmiş topraklar hezeyanıyla nükleer silah kullanma tehditleriyle sabrımızı zorluyorlar.

Sahip oldukları teknolojik üstünlüklere ve uyguladıkları ahlaksız zorbalığa rağmen daha Filistin’in mahsum çocuklarıyla, kadınlarıyla ve yaşlılarıyla baş edemeyenlerin bu ham hayalden uyanacakları günler yakındır. “ifadelerini kullandı.