Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mario Basler, Mesut Özil’i Aşağıladı !

Bir zaman efsane futbolculardan

Bir zaman efsane futbolculardan olan Mario Basler, Türk asıllı Alman futbolcu olan Mesut Özil’e hakaret şeklinde açıklamarlada bulundu.

Geçmiş yıllarda Bayern Münih ve Werde Bremen forması giyen efsana futbolcu Mario Basler Mesut Özil hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu ve Almanya‘ya alınmamasını istedi.

Geçtiğimiz günlerde Mesut Özil’in babası Mustafa Özil Bild’e açıklamalarda bulunmuştu. Bu sefer Almanya’nın efsanesi olarak bilinen Mario Basler  Sport1’e Mesut Özil hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Sport1′ Konuşan Basler 

Söyleyecek bir şeyim olsaydı, onu Almanya’ya geri almazdım. Yaptığı çıkış olabildiğince kötüydü. Eğer söyleyecek bir şeyim olsaydı, Almanya’ya geri dönmesine izin vermezdim. DFB‘de ırkçı hakarete uğradığı gibi şeyler iddia ediyor. Bence bu çok zorlama. Tam bir yüzsüz ! ” açıklamasında bulundu.

Bild Gazetesinin Bu Sözlere Yorumu

” Sert bir açıklama! Özil gibi bir Alman vatandaşının ülkeye girişinin yasaklanması elbette yasal olarak mümkün değil.” ifadesi kullanıldı.

Mario Basler Kimdir ?

Efsane futbolcu Mario Basler  18. Aralık 1968 Neustadt an der WeinstraBe, Almanyada doğmuştur. Almanya’da eski kanat oyuncusuydu ve şimdi kariyerine teknik direktör olarak devam ediyor.

Mario Basler 2. Bundesliga’da Herta Berlin ve Rot-Weiss Essem forması giydikten sonra Bundesliga’da Kaiserslautern, Werder Bremen ve Bayern Münih forması giydi. Mario Basler 1997-1999 yıllarında Bayern Münih forması ile şampiyonluklar yaşadı.

Mario Basler Almanya milli takım formasını 30 kez giymiş ve sadece 2 gol atabilmiş.