Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beşiktaş Konferans Ligi’ne Veda Etti

Süoer Lig ekibi Beşiktaş

Süoer Lig ekibi Beşiktaş UEFA Konferans Ligi’nde Bofo/Glimt’i konuk etti. Mücadeleyi konuk takım 2-1 kazanmayı başardı.

Bodo/Glimt ekibinin gollerini 38 ve 49. dakikalarda Moumbagna kaydetti. Temsilcimiz Beşiktaş’ın golünü ise 64. dakikada Tayfur Bingöl kaydetti.

Bailly 28.dakikada Çıktı

Beşiktaş’ın busene kadrosuna kattığı yıldız Eric Bailly mücadelede 28 dakika görev yapabildi. Mücadelede kafasına sert bir şut isabet eden oyuncu 23. dakikada kendisini yere bıraktı ve 28. dakikada oyundan alındı yerini Amartey’e bıraktı.

Teknik Sorumlu Burak Yılmaz’a Tepki

Amartey oyuna girdikten sonra yaptığı hatadan dolayı gol gelince Beşiktaş taraftarı Burak Yılmaz!a tepki gösterdi

Gedson Sakatlandı

Beşiktaş’ta tahsihsiz sakatlıklar sürerken, Gedson Fernandes’de sakatlanan oyuncular arasında yer aldı. Mücadelenin 73.dakikasında sakatlanan Fernandes yerini Salih Uçan’a bırakmak zorunda kaldı.

Necip Uysal Kırmızı Kart Gördü

Mücadele’nin 47.dakikasında sarı kart gören Necip uysal 90+3’de Zugelj’yaptığı faulden dolayı ikinci sarıdan kırmızı gördü ve takımını on kişi bıraktı ve oyundan çıktıktan sonra Beşiktaş taraftarları oyuncunun alehine tezahürat yaptı.

Siyah – Beyazlı Ekib Konferans Ligi’ne Veda Etti

Kendi evinde Bogo/Glimt’e mağlup olan Kartal ekibi, diğer bir grup maçı olan Club Brugge’ün Lugano’yu yenmesiyle birlikte gruptan çıkma şansını tamamen yitirdi. Club Brugge, Lugano’yu yenerek puan durumunu 10’a yükseltti. Siyah-Beyaz’lı ekibin  grupta 1 puanı bulunurken, Beşiktaş’ın ilk 2 için Brugge’ü yakalama şansı kalmazken 7 puanla ikinci sıradaki Bodo/Glimt’in 6 puan gerisinde ve rakibine iki maçta da mağlup olması, gruptan çıkma şansının tamamen yitirilmesine neden oldu