Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fenerbahçe’nin Muhtemel İlk 11’i ! Maç Saat Kaçta ? Hangi Kanalda ?

Temsilcimiz Fenerbahçe bugün UEFA Konferans Ligi 4. haftasında Lud

Temsilcimiz Fenerbahçe bugün UEFA

Temsilcimiz Fenerbahçe bugün UEFA Konferans Ligi 4. haftasında Ludogorets’e konuk olacak.Fenerbahçe kazandığı taktirde gruptan çıkmaya hak kazanacak.

Fenerbahçe ekibi Konferans Ligi 4.hafta grup mücadelesi için Bulgaristan’da. H grubunda liderliğini sürdüren temsilcimiz Ludogorets deplasmanından berabere ve galip ayrıldığı taktirde gruptan çıkmaya hak kazanacak.

Sarı – Lacivert’li ekibde 6 eksik olsa bile Teknik Direktör İsmail Kartal oyuncularına güveniyor.

Fenerbahçe’ de Kadroda Yer Almayan Oyuncular

Tedavilerine hala devam edilen Fred, Becao, Djıku, King, Sedar Aziz ve Mert Hakan Yandaş ve kadroya dahil edilmeyen Mert Müldür, Samet Akaydın, Bartuğ Elmaz ve Emre Mor.

Cengiz Ünder Döndü

Trendyol Süper Lig’de Antalyaspor maçında sakatlanan Cengiz Ünder Hatayspor ve Ludogorets maçlarında son dakikalarda forma giymişti. Bu maçtada Teknik Direktör İsmail Kartal‘ın Cengiz’i sahaya sürmesi bekleniyor.

Ludogorets Kamp Kadrosu

Dominik Livakovic, İrfan Eğribayat, Furkan Onur Akyüz, Serdar Aziz, Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Ferdi Kadıoğlu, Bright Osayi-Samuel, Jayden Oosterwolde, Miguel Crespo, İsmail Yüksek, Fred, Miha Zajc, Mert Hakan Yandaş, Sebastian Szymanski, İrfan Can Kahveci, Ryan Kent, Joshua King, Cengiz Ünder, Dusan Tadic, Umut Nayir, Michy Batshuayi, Edin Dzeko.

Fenerbahçe’nin Muhtemel İlk 11’i

İrfan Can, Osayi , İsmail, Oosterwolde, Ferdi, Crespo, Zajc, Kent, Szymanski, Tadic ve Batshuayi ile sahaya çıkması bekleniyor.

Maç Saat Kaçta ? Hangi Kanalda ?

Ludogorets – Fenerbahçe maçı bugün TSİ 23:00’da başlayacak. Ludogorets – Fenerbahçe maçı Exxen ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Haberve.com ekibi olarak temsilcimiz Fenerbahçe’ye UEFA Konferans Ligi’nde başarılar dileriz…