Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bursa’da Feci Kaza! Freni Patlayan Tır, Otomobili Kağıt Gibi Ezdi!

Bursa’da pancar yüklü bir

Bursa’da pancar yüklü bir tır, freninin patlaması sonucu kontrolden çıkarak bir otomobile çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

 

Bursa’da şeker pancarı yüklü tırın freni patlayınca şoförün kontrolden çıkması sonucu bir otomobile çarptı. Kağıt gibi ezilen otomobilin içindeki 2 kişi ağır yalanırken, tır şoförü hayatını kaybetti.

Bursa-İnegöl arasında Ali Aydınsoy hakimiyetinde ilerleyen şeker pancarı yüklü tır, Akiniş rampasına geldiğinde freni patladı. Aydınsoy’un hakimiyetinden çıkan tır önde ilerleyen araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç kağıda döndü, araç içerisinde bulunan iki kişi ağır yaralandı.

 

Otomobile çarptıktan sonra yaklaşık 400 metre savrulan tır yan yatarak durabildi.

Olay yerinden geçenler yardım etmek için araçların yanına geldi ve olayı 112 Çağrı Merkezine bildirdi. Olay yerine sağlık itfaiye, jandarma ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri Ali Aydın’ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlerken, itfaiye ekipleri araç içerisinde sıkışan Hüseyin H. ve Eray G ‘yi araç içerisinden çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti.

Tırın çarptığı otomobilden çıkarılan Hüseyin H. ve Eray G., ambulansla en yakın hastaneye götürüldü. Durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

Tırın dorsesinde bulunan pancarların yol içerisine savrulmasından dolayı otoyolun Bursa istikameti bir süre trafiğe kapandı.