Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aboubakar, Bodo/Glimt Maçında Oynayacakmı ?

Siyah – Beyaz’lı ekibin

Siyah – Beyaz’lı ekibin yardımcı antrenörü Hari Vukas Bodo/Glimt maçı öncesi açıklamarda bulundu ”Öncelikle hepinizin bildiği gibi durumumuz zor, 1 puandayız. Bu gidişatı çevirmek için bir fırsat var önümüzde. ” ifadelerini kullandı.

Kazanmak Zorundayız

Beşiktaş yardımcı antrenörü Hari Vukas, ” Yarın çok önemli bir maç olacak. Bu maçın önemini biliyoruz. Kazanmak zorundayız.” açıklamasını yaptı.

3 Puan İçin Her Şeyi Vermek Zorundayız

” Öncelikle hepimizin bildiği gibi zor durumumuz zor, 1 puandayız. Bu gidişatı çevirmek için bir fırsat var önümüzde. Evimizde oynuyoruz. Beşiktaş büyük bir aile. Bizim kalitemizi gösterip 3 puanı almak durumunda olduğumuzu biliyoruz. Kötü gittiğimizi söylemiştik. Bunu değiştirmek bizim elimizde. Son dönemde oynadığımız bir takım olduğu için analiz yapmak kolay oldu. 3 puan için her şeyi vermek zorundayız.”

Eric Bailly ve Tayfur Bingöl Hakkında

” Antalyaspor maçı geride kaldı. Her aileden ufak tefek sıkıntılar yaşanabilir. Biz de bunu yaşadık. Takım içinde kalan ve artık devam etmeyen bir durum. Artık bir sıkıntı yok. Tek önceliğimiz şua anda bu maç. ”

Aboubakar ve Diğer Sakatlanan Oyuncular Hakkında

” Antalya maçından önce koşulara başlamıştı. Tek söyleyebileceğim hazır olduğu. Gökhan İnler, Umut Meraş listede değiller. Emrecan ve Tayyip Talha’nın sakatlığı var. Omar Colley ve Arhur Masuaku’da kadroda olmayacak. ” ifadelerini kullandı.