Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vitor Pereira’dan Arda Güler’e Övgüler

Bbir dönem Süper Lig’de

Bbir dönem Süper Lig’de Fenerbahçe’yi çalıştıran Teknik Adam Vitor Pereira Arda Güler hakkında , ” Bir döneme damga vuracak. Real Madrid onu dünya çapında önemli bir oyuncu haline getirecek. ” açıklamasında bulundu.

 

Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Vitor Pereira İspanyol Marca gazetesinde Arda Güler hakkında açıklamalarda bulundu.

Arda Güler hakkında konuşan Pereira : ” Arda özel biri.16 yaşındayken de çok özeldi. Her antrenmanda ‘Bana şans verecek birine ihtiyacım var’ der gibi bakıyordu. Çok alçakgönüllü. Top kontrolüyle, top sürmesiyle ve şutlarıyla rakiplerine zarar vermeye çalışıyor. Başkalarının göremediği şeyleri görüyor. Fenerbahçe’den antrenmanlarda başarısız olsa bile topu tekrar istiyordu. Yine deniyordu. Kişiliği onu gerçekten özel biri yapıyor.” açıklamasında bulundu.

Arda Güler’i, James Rodriguez’e benzeten Pereira : ” Biraz benzer görünüyorlar. James çok teknik bir oyuncuydu ama savunmaya kendini o kadar vermiyordu. Arda ise taktiksel olarak çok zeki bir oyuncu. Hem hucümda hem de savunmada görevlerinin ne olduğunu biliyor.” ifadelerini kullandı.

Açıklamalara devam eden Pereira:” Ne kadar süre alacağını bilmiyorum ama bir döneme damga vuracak. Real Madrid onu dünya çapında bir oyuncu yapacak. ” açıklamasında bulundu.

Braga Maçında Kadroda

Real Madrid’e transfer olduktan sonra talihsiz sakatlıklar yaşayan Arda Güler henüz Real Madrid maçında resmi formayla sahalara çıkmış değil.

Sakatlıktan dönen Arda geçen hafta ligde Raya Vallecano maçında kadroya dahil edildi ama forma giyememişti. Bugün UEFA Şampiyonlar Ligi’nde kadroya dahil edildi. Arda Güler’in oynayıp oynamayacağı merak konusu oldu.

Maç Nezaman ? Saat Kaçta ?

Real Madrid bugün UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde Braga‘yı konuk edecek. Maç TSİ  23:00’da başlayacak. EXXEN ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.