Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

UEFA Şampiyonlar Lig’inde 2 Takım Turu Geçti

UEFA Şampiyonlar Lig’inde 4.haftada

UEFA Şampiyonlar Lig’inde 4.haftada dün akşam E,F,G ve H gruplarında mücadeleler oynandı. Manchester City ve Leıpzıg Şampiyonlar Lig’inde turladı. Atletico Madrid şov yaptı ,Milan, PSG’yi yıktı.

Milan PSG’yi Devirdi

Geçeye damga vuran maç Milan – PSG’yi 2-1’lik skorla yenmeyi başardı. Milan iddiasını son 2 haftaya taşıdı. PSG 9. dakida Skriniar2ın attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. Milan’da 3 dakika sonra Rafeal Leao sahneye çıktı ve eşitlik golünü attı. Mücadelenin 50. dakikasında Milan forması giyen Giroud kafa golüyle maçın skorunu belirledi.

 

Gece’nin En Gollü Maçı

UEFA Şampiyonlar Lig’i E grubunda ise Atletico Madrid Celtic’i 6-0’lık skorla mağlup etmeyi başardı.

 

Leıpzıg ve Manchester City Turladı

UEFA Şampiyonlar Lig’inde Manchester City İsviçre ekibi Young Boys’u konuk etti. Ev sahibi City rakibine şut bile çektirmeden 3-0’lık skorla 3 puanı kazanmayı başardı. Haaland 2 gol ve Foden 1 gol kaydetti mücadelede.

Aynı grupta olan Leıpzıg, Kızıl Yıldız ile karşı karşıya geldi. Mücadeliyi Leıpzıg 2-1 kazandı ve puanını 9’a çıkartıp City ile son 16 biletini garantiledi.

 

Barcelona Mağlup

H grubunda ise Shaktar , Barcelona’yı konuk etti. Mücadeleyi ev sahibi ekibi Shaktar 1-0 kazanmayı başardı. Bu sezon Şampiyonlar Lig’inde 3’te 3 yapan Barcelonayı mağlup etmeyi başardılar.