Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Adana’da Uyuşturucu Operasyonu! 122 Kilo Skunk Ele Geçirildi

Adana’da bir kamyonette 122

Adana’da bir kamyonette 122 kilo 300 gram skunk ele geçirildi. 2 kişi tutuklandı.

Adana’da Narkotik polisi tarafından ‘dur’ ihtarına uymayan bir kamyonet lastiği patlatılarak durduruldu ve kamyonette arama yapıldı. Arama sonucunda 122 kilo 300 gram skunk ene geçirildi.

Adana’da kente yüklü miktarda uyuşturucu getirileceği ihbarı üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri harekete geçti.

KAMYONETİN İÇERİSİNDEN 122 KİLO 300 GRAM SKUNK ELE GEÇİRİLDİ

Ekipler şüpheli kamyoneti tespit ettikten sonra durdurmak istedi. Ekiplerin dur ihtarına uymayan kamyonet şoförü Sedat G. ve yanında bulunan Celal D. kaçma başladı. Bir süre süren kovalamacanın ardından polis, Adana’nın Çukurova ilçesi Türkmenbaşı Bulvarı’nda kamyonetin lastiklerine tabanca ile ateş ederek patlattı. Şüpheliler kaçamayacağını anlayınca aracı durdurarak teslim oldu.

Kamyonetten indirilen Sedat G. ve Celal D. gözaltına alındı. Kamyonette arama yapıldı. Arama sonucunda çuval içerisine gizlenmiş 122 kilo 300 gram skunk ele geçirildi.

2 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Gözaltına alınan Sedat G. verdiği ifadede uyuşturucudan haberinin olmadığı, tanımadığı bir kişiden teslim aldıkları kumaşı taşıdıklarını zannettiğini öne sürdü.

Celal D. verdiği ifadede konuyla ilgisinin olmadığını belirtti. Emniyetteki işlemleri biten 2 şüpheli adliyeye sevk edilerek tutuklandı.