Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Lucescu Beşiktaş’la Anlaşabilir !

Geçtiğimiz günlerde Teknik Adamlık

Geçtiğimiz günlerde Teknik Adamlık kariyerine son veren ve Beşiktaş’la ismi anılan Rumen Teknik Adam Mircea Lucescu kendi sağlığı hakkında bilgi verdi ve ” Sağlığım çalışmama izin veriyor ” diyerek açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş’ta Başkanlık seçimine yaklaştıkça gündeme Teknik Direktörlük konusunda bir çok iddialar ortaya atılıyor. Geçtiğimiz günlerde Rumen gazeteci Decebal Radulescu haberinde ” Bir bilgi aldım. Mircea Lucescu Beşiktaş’la görüşüyor. Bakalım bu gerçekleşecekmi ?’‘ haberi gündem olmuştu.

78 yaşındaki tecrübeli çalıştırı Mircea Lucescu kendisi hakkında yaptığı açıklamada : ” Emekli olma hikayesi nereden çıktı? Kulüp tarafından nasıl yorumlandı. Bilmiyorum. Bunu hiçbir zaman söylemedim. Sadece takımdan ayrılıyorum. Hala Ukrayna’dayım. Bir iki gün sonra eve döneceğim. Şimdilik ne yapacağımı düşünüyorum. Şu anda fiziksel olarak kendimi iyi hissediyorum. Sağlığım çalışmama izin veriyor.” açıklamasında bulundu.

78 yaşındaki Mircea Lucescu’nun Beşiktaş ve Roma’danda arandığı öğrenildi.

Lucescu’nun Beşiktaş Kariyeri

Tecrübeli Teknik Adam 2002-2004 yılları arasında Beşiktaş‘ta görev aldı. Beşiktaş’ın 100.yılında şampiyon etmeyi başardı tecrübeli teknik adam.Toplamda Beşiktaş’ta çıktığı 89 karşılaşmada 53 galibiyet, 19 beraberlik ve 17 mağlubiyetle 178 puan topladı ve maç başına da 2.00 puan ortalaması yakalamayı başardı.