Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Okan Buruk’tan Bayern Münih Maçı Öncesi Açıklamalar !

UEFA Şampiyonlar Lig’inde 4.hafatada

UEFA Şampiyonlar Lig’inde 4.hafatada A grubunda temsilcimiz Galatasaray , Bayern Münih’e konuk olacak. Maçtan önce Galatasaray Teknik Direktörü Oakan Buruk Açıklamalarda bulundu.

Hücumdaki Oyuncuları Çok Hızlı

” Bu gruptan çıkmak istiyoruz. Şampiyonlar Ligi serüveninde sadece 5 kez Türk takımları gruptan çıktı. Bunun 3’ü Galatasaray’a ait. Biz bunu tekrarlamak istiyoruz. 6 yıldır bu tekrarlanamadı. Bir Türk takımının gruplardan çıkması ilk hedefimiz. Bunun için önemli bir takımla oynayacağız. Hücumdaki oyuncuları çok hızlı. Rakip kaleye çok çabuk gidiyorlar. Hem geçiş oyununu hem pozisyonel oyunu net bir şekilde oynayan takım. Çok zor bir maç bizi bekliyor. Kendimize ve oyuncularımıza güveniyorum. Statta çok fazla Türk seyirci olacaktır. Onların desteğiyle birlikte sahada elimizden gelenin en iyisini yaparak ilk maçtaki gibi iyi bir oyun ortaya koyacağız. İnşallah bu sefer sonuca yansıtırız.”

Rakibimizi Analiz Ettik

” Bu sene Avrupa’da oynadığımız deplasman maçlarında ilk maç hariç kazanarak dödük. Rakibimiz daha güçlü ve tamamlanmış bir şekilde karşımıza çıkacak. Rakibimizi analiz ettik. İki takımın da hem toplu oyunu hemde topsuz oyunu doğru oynayacağı bir maç bekliyorum. Planlarımız tabii ki ilk maçtaki gibi pozisyonlara girmek ve gole çevirmek. Bu seneki problemlerimizden biri Kopenhag maçında yaşadık. Pozisyonlara girdik ama değerlendiremedik. Bayern maçında da aynı sorunları yaşadık. Skora ulaşamadık. Aynı olmayacak bunu biliyoruz. Galatasaray sahada kazanmak için elinden geleni yapacak. Çok önemli bir takıma karşı oynayacağız. Bunu da bilerek savunma gücümüzü artırmamız gerekecek.”

Muslera Hakkındaki Açıklaması

” Bugün antrenmanda bizimle birlikte sahada yer aldı. Olumsuz bir şey olmadı. Yarın kararımızı vereceğiz. Oynayınca olumsuz bir şey olmadığını doktorumuz söyledi. Ben oyuncularıma bazen iyi oynadıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Hepsi  çok oynamak istiyor. Takıma katkı vermek istiyorlar. Oynayabilecek durumda olduklarında hepsi bu fedakarlığı yapıyor. Bu da takım için önemli . Hem Galatasaray’a hem takım arkadaşlarına hem de camiaya olan bağlılıklarını net bir şekilde gösteriyorlar.”

Mental Olarak Düştük

” Tabii ki maçı oturduk seyrettik. Oyuncularımıza bu maçın analizini dün gösterdik. Burada net olanşey ilk 45 dakika arasındaki fark. Belki bunu 60-70’ten sonra söyleyebiliriz. Ama genel olarak ilk yarıyla ikinci yarı arasında çok büyük fark var. Bu sene bunu birçok maçta yaşadık. Bunu daha uzun dakikalara yaymamız gerekiyor. Bu kadar çok pozisyona girip bitirmek gerekiyor. İlk Bayern maçında gol beklentimizde yüksekti. İkinci yarının başında bu 1 farkı yakalayabilsek maçın bitiriş durumu bizim için de farklı olabilirdi. Geç oyuncu değiştirdiniz diye eleştiri aldım. Oyuncu değişikliği yaparken 2’inci golü yedik. 2’inci golü yedikten sonra cevap veremedik. Mental olarak düştük. Oyuna giren oyuncular bile orada daha aşağıya gidebiliyor. Çok hızlı bir şekilde kalenize geliyorlar. Yarın rakipten topu geri kazanmak ve atakları bitirmek önemli olacak. ”

Onların Bize Verdiği Desteğin Hakkını Vermeye Çalışacağız

” İlk maçta muhteşem bir taraftar vardı. Kendi sahamızda inanılmaz bir atmosfer yarattılar. Uzun yıllar hepimizin taraftar, stat ambiyansı ve oyun olarak hatırlayacağımız maç olacak. 2000’lerde buraya Olimpiyat Stadı’nda oynamaya gelmiştik. Otobüsle maça giderken her yerde Türk seyirciler görüyorduk. Yarın yine çok sayıda Türk seyirci olacak. Onların desteğiyle birlikte biz de sahaya en iyi oyunu oynamaya çalışacağız. Manchester’da da maçın sonunda seyirciler stadın farklı yerlerinden ortaya çıktılar. Onların bize verdiği desteğin hakkını vermeye çalışacağız.” dedi ve sözlerini noktaladı.