Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Rıza Çalımbay’dan Burak Yılmaz’a Cevap !

Trendyol Süper Lig’de 11.haftada

Trendyol Süper Lig’de 11.haftada Beşiktaş Antalyaspor’a konuk oldu. Karşılaşmayı 3-2’lik skorla ev sahibi Antalyaspor kazandı. Maçın ardından Beşiktaş Teknik Sorumlusu Buruk Yılmaz’dan çarpıcı açıklamalar geldi.

Burak Hocanın Açıklaması :

” Burada hoca olmak isteyen sevgili büyüklerimiz var . Bunları duyuyorum, izlemiyorum, etkilenmemeye çalışıyorum. Şimdi başkanımızla konuşacağım. Eğer ben 3 Aralık’a, 4 Aralık’a kadar devam edeceksem, benim küçük bir isteklerim olacak, Ama olmayacaksa, ben yarın Beşiktaş Kulübü’ne teşekkür edeceği ve ayrılacağım. Bunu da söylüyorum. Benim hiç kimseden bir beklentim yok. Ama ben sabah, akşam burada çalışıyorum.” açıklamasında bulunmuştu.

Rıza Çalımbay ‘ Konuşması Benimle İlgiliyse Doğru Değil’ :

” Burak Yılmaz’ın konuşması benimle ilgiliyse doğru bir şey değil ! Burak Yılmaz beni de tanır, öğrencimdi. Kimseden bir şey istemem, zorlamam Bir antrenör çalışırken hiçbir şeyine karışmam. Öyle şeylerle işim olmaz .

Futbolda böyle şeyler olabilir. Şenol Güneş ayrıldıktan sonra Beşiktaş’ta bir teknik direktör ihtiyacı oluşunca herkesin adı geçti. Benim adım geçti, Sergen Yalçın, Samet Aybaba, Tudor gibi teknik direktörlerin adı geçti.

Ondan sonrada basın bizimle konuşmak istedi. Bunlara cevap vermezsem olmazdı.Baktığınızda da en çok benim adım geçti ve bana geldiler. Benim de basına saygım olduğu için kimseyi geri çevirmedim. O yüzdendi. Bugünkü mağlubiyetle benim hiçbir alakam yok” ifadelerini kullandı.