Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Real Madrid-Rayo Vallecano maçı ne zaman? hangi kanaldan?

Real Madrid-Rayo Vallecano maçı

Real Madrid-Rayo Vallecano maçı nezaman? hangi kanalda? saat kaçta? tüm bu sorularının cevabına sayfamız üzerinden ulaşabilirsiniz.

La Liga’nın 12. haftasında Real Madrid kendi sahasında Rayo Vallecano ile karşılaşacak. La Liga’nın 12. haftasından 28 puanla 2. sırada yer alan Real Madrid, 17 puanla 8. sırada yer alan Rayo Vallecano ile karşılaşacak. Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti milli futbolcumuz arda Güleri’in iyileştiğini belirterek maç kadrosunda olacağını bildirdi.

REAL MADRİD-RAYO VALLECANO MAÇI NEZAMAN?

La Liga’nın 12. haftasında oynanacak olan Real Madrid-Rayo Vallecano maçı 5 Kasım Pazar günü saat 23:00’de başlayacak.

REAL MADRİD-RAYO VALLECANO MAÇI HANGİ KANALDA?

Real Madrid-Vallecano karşılaşması saat 23:00’da başlayacak olup S Sport ekranlarında canlı olarak yayınlanacaktır.

REAL MADRİD MAÇINDA ARDA GÜLER OYNAYACAK MI?

Real Madrid’e 5 ay önce giden ve sakatlığından dolayı hiç bir maçta forma giyemeyen Milli Futbolcumuz Arda Güler’in Rayo Vallecano karşılaşmasında oynayıp oynamayacağı merak konusuydu.

Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti Milli Futbolcumuz Arda Güler’le ilgili yaptığı açıklamada, “Arda, yarınki maç kadrosunda olacak ve yavaş yavaş dakika almaya başlayacak. Onun koşullarına göre özel hazırlanan bir plan uygulayacağız.” şeklinde ifadeler kullandı.

 

selçuksport – inattv – vegoltv – canlimacizle – taraftarium24 – livetv – justtv – macortami – canlifutbolaz – matbet gibi kaçak siteler üzerinden Real Madrid – Rayo Vallecano maçını izle meyin.