Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

7 Sene Sonra Setlere Dönen Sinem Kobal’dan İlk Kare Geldi!

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile evlendikten sonra vaktini iki kızına ayıran Sinem Kobal, 7 yıllık aranın ardından ekranlara dönüyor. Yeni proje, Her Şeyin Başı mekür filminde rol alacak oyuncu, setten ilk fotoğraflarınıda yayınladı.

2016 senesinde ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile dünya evine giren Sinem Kobal, 2020’de Lalin, 2022 yılında da Leyla’yı kucağına aldı. Son olarak 2017 yılında Yüz Yüze dizisinde rol alan Sinem Kobal, setlere dönüyor.

“ELİF YÜKLENİYOR”

Günlük vaktini iki kızıyla geçirmek istediği için yıllardır gelen teklifleri geri çeviren Sinem Kobal, geride bıraktığımız haftalarda Her Şeyin Başı Merkür isimli filimle el sıkıştı. Yakışıklı oyuncu Alp Navruz ile başrolü paylaşacak olan Sinem Kobal, bugün sete çıktı. Kulüste hazırlık yaparken çektiği fotoğrafı yayınlayan güzel oyuncu yeni rolünden bahsederek “Elif yükleniyor” ifadelerini kullandı.

Yeni proje  Her Şeyin Başı Merkür isimli filmde savaş muhabiri olma hayali kuran ama ancak kendisini bir dergide burç yazarı olarak bulan eğlenceli bir genç kız olan Elif’in hikayesini anlatan Ayşe Balıbey’in astrolojik komedi türündeki “Her Şeyin Başı Merkür” adlı kitabından yola çıkarak çekilecek. Filmin yapımcılığını Emre Oskay ve filmin seneryasunu Ayşe Balıbey yazıyor. ayrıca filmin yönetmen koltuğunda ise Ali Balcı oturuyor.

dd