Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

4 Büyük Kulüp, Mehmet Büyükekşi’nin Adaylığı İçin İmza Vermedi!

Türkiye Futbol Federasyonu mevcut

Türkiye Futbol Federasyonu mevcut başkanı ve başka adayı Mehmet Büyükekşi, Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor’dan destek alamadı. Dört büyük kulüp, Mehmet Büyükekşi’nin adaylığı için gereken imzayı vermedi. TFF’de 18 Temmuz’da yapılacak başkanlık seçimine sayılı günler kala, Büyükekşi dışında İbrahim Hacıosmanoğlu ve ardal Alkış’ında adaylıkları bulunuyor.

18 Temmuz’da yapılacak olan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlık seçimlerine sayılı günler kala Süper Lig’in devleri Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor, TFF Başkan Adayı olan Mehmet Büyükekşi’nin adaylığı için imza vermedi.

4 BÜYÜK KULÜP İMZA VERMEDİ

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu’nun yapmış olduğu habere göre, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor, TFF’nin mevcut başkanı Mehmet Büyükekşi için imza vermedi.

TFF İÇİN 3 ADAY VAR

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)’de yapılacak başkanlık seçiminde Mehmet Büyükekşi ile birlikte İbrahim Hacıosmanoğlu ve Erdal Alkış’ın adaylıkları bulunuyor.

TFF, SEÇİMİ NE ZAMAN?

TFF’den Nisan ayında yapılan açıklamada 31 Temmuz tarihine kadar yapılması gereken TFF Olağan Genel Kurul toplantısının; Türkiye Milli Futbol Takımının euro 2024 Finallerine katılmaya hak kazanması ve turnuvanın başlangıç ve bitiş tarihi de göz önüne alınarak, 18 Temmuz 2024 tarihinde seçimli olarak yapılmasına karar verildiği açıklandı. TFF başkanlık seçimi 18 Temmuz Perşembe günü gerçekleştirilecek.